Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

JustSim Antalya’yı merak edenler için o iş tamam :slight_smile: Şimdi Boeing 787 ile İstanbul Havalimanı uçuş videosu çekicem.

1 Beğeni

Microsoft Flight Simulator 2020 Fakir Edition :smiley:

Oyunu indirmeye internet hızımız yetmediği için(TÜRK TELEKOM SAĞOLSUN) bende Google Earth ile takılıyım dedim :smiley:

7 Beğeni

1 gb boyutunda yeni bir güncelleme çıktı.

Hi everyone, there’s a small update for MSFS today. This corresponds to the AIRAC cycle being updated with new navdata (Cycle 13).

Navigraph’ın açıklaması ise

https://twitter.com/navigraph/status/1334479248950784002

1 Beğeni

akın beyler akın akın katılın

A320neo ile İstanbul Havalimanı’na İniş (LTFM) Microsoft Flight Simulator 2020

1 Beğeni

@HasanOfke H-hasan Abi bu gerçek mi :flushed::flushed::flushed:

1 Beğeni

Öyle görünüyor ancak yine pist bulunmuyor. Yapay zeka son güncellemelerde atmış mıdır diye girip az önce baktım ama aynı değişmemiş zaten değişmesi de saçma olurdu öyle bir yer yok. :smiley:

1 Beğeni

Hopp @HasanOfke derken buldum abi şimdi, gerçekmiş orası yoksa niye yapay havalimanı koysun koca şirket demiştim içimden. Demirhanlı köyünden düzlem olarak yaklaşık 2 kilometre kuzeyde. Edirne Orduevi’nden arabayla 17 kilometre mesafede. GPS koordinatları ise “41.71441, 26.73699” ve pist asfalt değil. Bir harita editörü olarak her yere ekleyeceğim. Hasan Abi yarım saatte ordasın gitmek istersen.

1 Beğeni
1 Beğeni

1.11.7.0 Hot Fix
Fixed crashes affecting 3rd party aircraft cockpit interactions

1 Beğeni

Herkese merhaba. Xbox game pass 5 TL iken aldım. Oyuna da 3 aylığına sahip oldum. İndirdim yükledim ama oyun kendini atıyor. Ayarlardan sıfırladım ama yine aynı sorunu yaşıyorum yükleme ekranı geliyor, yüklendikten sonra kapanıyor. Ne yapmalıyım.

işte MSFS böyle bir şey…

2 Beğeni

The Game Awards’ta Best Strategy/Simulator kategorisinde ödül kazandılar.
Vee Xbox Series X/S için duyuruldu.

DX12’nin bu Xbox çıkışı ile yaz aylarında geleceğini ekleyelim. O zamana kadar pek çok güncelleme çıkacak. :slight_smile:

Microsoft Flight Simulator, 2021 Yazında Xbox Series X/S için çıkacak https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-2021-yazinda-xbox-series-x-s-icin-cikacak/

3 Beğeni

Adana’ya Boeing 787-10 Dreamliner Kaldırıyoruz! Microsoft Flight Simulator 2020

2 Beğeni

xbox game pass yeni üye ilk ay 5.99 tl diyor giriyorum ödeme kısmında 29.99 tl fiyat çıkarıyor ne yapsam olmadı deneyecektim şu oyunu sistem kaldıracak mı nasıl performans verecek

3d extreme pro ile uzun zaman sonra girdim. Uçuşa başlar başlamaz uçak kendi kendine throttle’ı sonuna kadar itip motoru son güç açıyor. Hiçbir müdahalem işe yaramadı öyleki mause ile throttle’ı geriye çekmeye çalışsam bile gelmedi.

Uçağın dümenini de yönlendiremiyorum. Oto pilot açık değil. Extreme pro ile iniş takımlarını kapatabiliyorum sadece. Ve bu durum bütün uçaklarda aynı.

Joystick’in driver’ını yükledim. Hem msfs içinden hem de kendi uygulamasından kontrol ettiğimde joystick’in çalışmasında herhangi bir problem olmadığını belirledim. Ama oyunda ne yaptıysam uçağı durduramadım. Kendi kendine pistte hızlanıp kalkıyor.
Var mı çözümü bilen arkadaşlar?

Merhabalar, Xbox game pass ile Msfs’e yeni başladım. LTFM’i kurdum ancak Arrival kısmında herhangi bir arrival star göremiyorum, aynı şekilde Runway de gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? (önceden Simulatör deneyimim var xplane kullanıcısıyım) Simbrief kullanıyorum Fmc üzerinden manuel rota girmeyi denedim.

1 Beğeni

https://worldtour.flights/

Flightsim’to da ltfm-navdata diye aratırsanız çıkar. sıfırdan yapıldığı için sid star yok

1 Beğeni

Teşekkür ederim desteğiniz için :slight_smile:

1 Beğeni