arkadaşlar iyi akşamlar ben ilk uçuşumu esenboğa dan istanbul yaptım uçak ta a320 idi şimdi başka bir yeri seçsem tekrar esenboğa başlatıryor 320 neo ile ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için
bu sorunlar neden kaynaklanıyor ki? yani bir yerde bug falan var herhalde ya da bir yer komple ters
eklenti falan yükledin mi?
oyunu ilk yüklediğim de sadece 2 uçak vardı. bu sefer ilk bolu da uçtuğum için sadece baloda başlatıyordu başka bir yeri seçsem bile sadece boluya atıyordu oyunu silip tekrar yükledim bu sefer bütün uçak paketlerini de kurdum gene aynı sorun var
Microsoft Flight Simulator - VR(Sanal Gerçeklik) desteği ve Sim Güncellemesi #2 yayınlandı https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-vrsanal-gerceklik-destegi-ve-sim-guncellemesi-2-yayinlandi/
Ocak ayında Feature Discovery Series 10. bölümünde Aerodinamikler tanıtılacakmış ancak bu zaten 3. bölümün konusuydu şimdi o ay World Update #3 UK çıkacak. O güncellemede aerodinamikler tekrar elden mi geçirilecek yoksa Şubat ayındaki Sim Update 3 ile mi olacak? Tanıtılan şeylerin o ay içinde aslında gelmesi gerekiyor.
Çok merak ediyorum. Eğer çoğu kişinin dert yandığı eksiklikler o aerodinamik olayında tekrar iyileştirilirse inanılmaz olur.
Son gelen güncellemelerde bunu az çok fark ediyorsunuz.
Az önce CessnaCJ4 ile Paro’ya indim duştan sonra olunca kafa biraz farklı oluyor.
1 Ocak’ta Gündem Simülasyon ile geri dönüyoruz. STD açık kaldı çünkü o ara çay+kestane yapıyordum. Öylesine paylaşayım dedim. Kaç gündür uçuyorum.
şu oyunu sıfırdan anlatan türkçe rehber video serisi olsa çok izlenme alır bence. tüm uçakların tanıtımı, hangi tuş ne işe yarar, uçuş nasıl yapılır vs vs. tam ayrıntılı bir video serisi çeken olsa keşke.
CRJ 550/700 ilk çeyrekte çıkıyormuş.
Bu uçakla prosedür kasmaya çalışıcam. Çok güzel olacak. Bir de Honeycomb olayını hallettik mi off off off of
arkadaşlar oyunu steamden satın aldım 500 mb indirdi steamden. sonra oyunu açtım ve daha yükleme ekranı karşıma gelmeden oyundan atıyor. sebebi nedir? dk 1 gol 1 oldum kullanıcı adımda türkçe karakter de yok. tüm gün uğraştım yönetici olarak çalıştırdım, sildim steamden tekrar indirip girdim, steamden dosyaları doğruladım, ssd de 320 gb boş yer de var. Her şeyi yaptım netten başka bilgi de bulamadım. lütfen yardımcı olur musunuz.
sistem özellikleri: 16 gb ram, 512 ssd, gtx1650, Intel(R) Core™ i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz
arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?
https://flightsimulator.zendesk.com/hc/en-us burada sorununla ilgili başlıklar var
ayrıca 500 mb indirmen yetmiyor microsoft mağaza uygulamasından tekrar açılacak ve geri kalanı indirecekti?
microsoft mağaza uygulaması filan açılmadı hiç. steam den 500 mb indirdi ve bitti. sonra kendim oyuna giriyorum ve bir çöl resmi mi ne çıkıyor ve oyundan atıyor hiç indirme ekranı çıkmadan
1.40 gb indirme gösteriyor steamdan ama 500 mb filan indirip bitiyor
O halde hasanın dedigi gibi olmasi gereken microsoft storedan indirme gerceklesemiyor. Steam kutuphanesinde msfs sag tıkladiginda sirasiyla ozellikler/yerel dosyalar/oyun dosya butunlugunu dogrula secenegini deneyebilirsin ancak bunu indirme gerceklestiginde onermem digerlerinin aksine 90 + 32 Gb tekrar indirecektir.
hiç indirme başlamadan atıyor zaten oyun içinden. indirme menüsü bile çıkmadı hiç oyun içinde
steam indirmesi bu kadar