Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Selamlar oyunu uzun uğraşlar sonunda indirebildim fakat ayarlar high end üzerinde olduğu halde istanbul 3D değil uydu görüntüsü ile uçuyorum

Barcelona üzerinde başka bir deneme yaptım orada 3D oldu.

Neden böyle bir sorun yaşıyorum.

Oyunu gamepass üzerinden indirdim.

60mbs internet hızım var

Istanbulda 3d yok ondan.

DATA ayarlarını kontrol et. Henüz indirmemiş olabilir. Rolling cache için de belli bir boyut ayarla bu sanki genel bir sorun sistemden bağımsız olarak saçmalıyor.

1 Beğeni
2 Beğeni

Asobo stüdyosu Microsoft Flight Simulator 2020 için ilk güncelleme geliyor. Paylaşılan güncelleme notlarında yükleme ve birkaç performans sorununa odaklanılmış. Microsoft Flight Simulator 2020 için ilk güncellemenin notları paylaşıldı

2 Beğeni

Şu tuşlara basamama ve tuşların yok olmasını çözmeleri lazım. Şuan Los Angeles’da sırf bu sebepten pist başında bekliyorum.

B nim oyun son iki gündür acayip kasmaya başladı önceden böyle bir sorun yoktu bunun bir ayarı var mı acaba benim kaçırdığım

1 Beğeni

Grafik ayarlarından V-SYNC’i kapatırsan faydası olabilir. Ekran kartım iyi fakat akıcı bir şekilde oynanmıyor anlamadım gitti…

2 Beğeni

@CaptainK Üyesi olduğun bu forum sitesinin YouTube kanalındaki flight simulator videolarını izlemiyorsun sanırım

Izlemiyorum kendim oynuyorum. Iki: Istanbul photogrammetrik bir sehir degil. Yani uydu goruntulerinden, ucak goruntulerinden degil. Belki Barcelona photogrammetriktir, ama istanbul degil. istedigin kadar cache cek. Istanbul gine de photogrammetrik olmayacak.

Su amerika kitasinda ruzgar olayi sikinti ya. Amerikayi bastan sona vfr ucuyorum diamond ile de ruzgar hep sabit. Mecbur ya kendi havadurumunu yapman gerekiyor, yada ruzgarsiz. :frowning: Acil cozulmesi lazim.
Arada katilmak isteyen varsa beklerim.

1 Beğeni

Daha öncede atmıştım şu bulutları hala çözümünü bulamadım çok kötü ya. Bulutların üstüne çıkasım gelmiyor.

Toplu uçuşlar veya 2-3 kişilik uçuşlar yapmak isterim. Bir süre sonra tek başına uçmak sıkıyor :slight_smile:

Redditte arastirdim biraz, TAA in yan efekti diyorlar. Yapacak bir sey yok galiba.

1 Beğeni

Ben de araştırdım. Çoğu kişide varmış umarım güncellemeler ile halledilir ama şuan bekleyeceğiz :confused:

Gecen gunku Microsoft etkinliginden. Her cuma var. baya bir kalabalikti.

4 Beğeni

Umarım bu manzarayı FS2020’de görürüz pek umudum yok ama :slight_smile:
image

1 Beğeni

Contrail eklenecek. Bu açıklanmıştı.

1 Beğeni

Yarın herkes bayilere!

12 sayfalık MSFS incelemesi içeren LEVEL dergisinin Eylül sayısı çıktı!