G29 pedallarını ayarlayamıyor muyuz henüz ?
yoo tanıyor hassasiyet ve ölü bölgesi ayarı yapmak gerek ben de t3pada denedim pek güzel olamadı
Ayar menüsüne girdiğim zaman bomboş bir sayfa çıkıyor. Oyunu ilk açtığımda da ünlem işareti vardı G29’da. Derken şimdi buldum.
Ankara Center ile iletişimde tanıdık mı bu
Turkish 6372
ne etkinliği bu haberim yoktu nerede açıklandı?
Ankara, İstanbul arası uçuş yaptım. 3 sefer pisti kaçırdım. Sonunda kazasız belasız indirdim çok şükür. Taxi ile ilgili sorunum var ama, bu taxi göstergelerini bi türlü bulamadım.
fseconomy sitesine girmek için yapmanız gerekenler
kötü olmuş düzelir yakında
Sanırım herhangi bir teknik arıza olma özelliğini eklemişler çünkü yaklaşık 10 dakika önce iniş sırasında ekranlar ve motor kapandı ve pas geçmeye hazırlanırken geri geldiler ardından indikten sonra taxi için hazırlanırken motorlar tekrar kapandı. Daha önce yaşayan oldumu?
Arkadaşlar ilk açılış ekranında mavi bar biraz sağda kaldı 5’dk dır filan ilk defa giriyorum normal mi?
Normal abi.
Baya oldu bekledim kapattım tekrar açtım bu sefer update kısmı geldi şuan update yapıyor 91.36GB
Uçuşa başlamadan önce kendin ayarlamış olmayasın diyeceğim de öyle yapsan bilirdin
Benlik birşey yok fakat stall olmaktan zor kurtuldum
Güncelleme çıktı
333MB Güncelleme geldi.
Ne yapıldı acaba , ya da ne bozuldu?
amerika kitasinda ruzgar gine bozuk. 225ten 3kt sabit.
İsimleri açınca drop girmesi hala devam ediyor. Herhangi bir FPS artışı göremedim. Bulutlar hala aynı. Fakat eskiden ışıklar bulanık bulanıktı şuan halledilmiş.
arkadaşlar mfs 2020 için klavye ile mi yoksa gamepad ile mi oynamak daha kolay ve rahat?