Kiz kulesini nerden buldunuz?
Elinize sağlık
Multiplayer girebiliyorum fakat online oyuncuların kullandığı uçaklar oyunun trafik için uyduruk modellemeri.
CRZ kısaca kaç mil kaldığını öğrenmek için kullanıyordum fakat FS’de göstermiyor ve kaç mil kaldığını göremiyorum FlightRadar24’den bakarak göz kararı alçalma yapıyorum herhangi başka bir yerde yazıyorsa bilgilendirirmisiniz?
Uçuş dinamikleri ve aviyonikler P3D kadar detaylı değil tüm bunların alt yapısı geçmişten ellerinde var ya da hiç yok bilmiyorum zamanla halledilir amaçları 3D grafik ve iklim üzerineydi simülasyondan daha çok herkesin uçmasını hedefleyen bir oyun şu an için prosedürlerle uçmak isteyenler perişan
navlogdan toplama usuluyle yapiyorum. cok gicik bir durum
Ayarlarda General menüsünden en alta in. İki seçenek var hepsini ON yap.
Aerosoft kendi şehrindeki Paderborn havalimanı eklentisini ücretsiz veriyor.
Biraz deneme firsatım oldu bu daha cok grafik ve oyun duzeyinde yapilmis bir sey olmus gercek olaram chartlara gore ucmak isterseniz alt ust oluyor her sey.grafikler evet hele ki avrupada ucmak harika cok guzel muhtesem lon - lax arasi ucmak isterim 777 ile sirf grafikler icin ama simulasyon olarak ayni sey soylenemez inerken o inis hissitati yok ruzgarla da denedim ve durum cavok iken de rüzgar 3 knot denedim arada fark yok neredeyse mekanikler p3d de daha iyi umarim gelistirirler yoksa tabletlerdeki ucus oyunlarina dönecektir…
beklenen açıklama geldi önümüzdeki hafta çıkması için hazırlanıyor ve notları da paylaşmışlar
Bende de boyle. neden bilmiyorum.
Ayarlardan V-SYNC’i kapatırsanız fps artışı oluyormuş yeni öğrendim. (10-15 fps)