İlk uçuş deneyimim çok mükemmeldi. Uçuş sırasında Atatürk Barajı’nı gördüm oldukça detaylıydı. Fotoğraf çekemedim o ara uçak stall’a düşüyordu
Kontroller (Logitech F710) oldukça iyi fakat HOTAS ile daha hassas uçuşlar yapılabileceğini düşünüyorum.
ooo benim jet gel seninle ajan taşıyalım kör uçuş yaparak ![]()
Uçurması çok zor ya
balon teker pervaneli uçak aldım. İndirmesi uçurması kolay.
xcublerle zaten bir bush fligh etkinliğ iyapmak lazım ![]()
ben özel jetleri yolcu uçaklarından daha çok seviyorum şu an istanbul-çanakkale yapıyorum test için sonra videoda tekrar uçucam
FS2020 Destek Konusu gibi birşey açsak? Valla deliricem kaç saattir uğraşıyorum
Yavaş yavaş ilerliyorum ben şimdilik. Uçak büyüdükçe ön konsolu karıştırmamla uyarı seslerinin çoğalması bir oluyor ![]()
Trafik, uçak, gemi, personel yoğunluğunu sona çektim. Terrain detail de 200’de. Şu sahnede 35fps’in altına düşmüyor. 35 fps’in altına hiç düşmedi. Ayarlar HIGH-END’de. Ryzen 5 2600, 1060 6GB, 8GB ram. Oyun M2.SSD’de yüklü. Optimizasyon konusunda bence gayet başarılı sayılır.
Bir tane uçağın yanından geçtim. Baktım flightradar’dan gerçek uçakmış oyuncu değil. Bir de flightradar’da balonlar da görünüyor acaba MSFS’de de görünüyor mu ![]()
17.00 civarında yeni bir canlı yayın açıyoruz. TBM 930 gibi uçaklarla farklı yerlere uçucaz. Farklı hava durumlarını denemeye devam ederiz. Airbus vs. şimdilik gerçekten can sıkıyor yaptığım şeyi nasıl yapamıyorum
yeni şeyler öğrenmeme rağmen anlamıyorum ![]()
Steam versiyona sahibim ama Deluxe Premium Content gözükmüyor.
Aynı sorunla karşılanlar icin asagıdaki linkten destek isteyebilirsiniz.
Ayarlarinin screen shotini atabilir misin? yardimci olmaya calisayim.
Baştan indiriyorum ancak yarın fotoğraf atabilirim
sorun cozuldu 3.8 Gb update geldi ilgilenen arkadasların bilgisine
Kiribati’ye girersem olurmu dedim oldu… bilmiyorum tesadüfen de olmuş olabilir ama bi Kiribati bölgesine bağlan
ben de de aynı durum var, çözdün mü?
grafik grafik grafik kart kart kart
Sildim ve tekrardan yükledim.Sorun çözüldü şuan İstanbul-Ankara uçuşundayım havadan yazıyorum
offf 90gb’ı tekrar mı indirdin ![]()
ben uğraşamam o işle. şimdilik ets’ye devam