ilk giriş ekranında yarım saattir bekletiyor. normal mi?
dosyalar indikten sonra bir iki kere kapa aç yap, alfası da böyleydi update alınca sapıtıyordu sistem. sonraki girişte hızlı yüklüyor.
deneyeyim…
press any key ekranında kalıyor oyunun 1 gb sini indirdi ve daha indirmedi sorunu nasıl düzeltebilirm
Aç kapa yaparsan olur bende de aynısı olmuştu
umarım bu ileri alma olayı başımıza patlamaz .
ya hala deniyorum kaç kere silip yükledim press any key de geçmiyor ne donuyor ne de ekran geliyor foto gidip siyah ekranda press any key yaızyor
Airbus zehir oldu bu akşam indiğim yere inemedim yaptığım şeyi yapamadım. Kokpitte aşırı FPS düşürdü. Zaten normalde düşürüyordu bu kez yayın da eklenince sapıttı. Frankfurt’a sakın multiplayer oyuncular açıkken gitmeyin fps yerlerde sürünüyor. Şu an baya sinirliyim bir yandan 1060’ın yetmemesi bir yandan inememek ama şimdi açıp tekrar uçucam ![]()
airbus ile uzun yayınlar haram oldu
rtx 2080ti bana haram oldu
gtx 1060 bana mahkum oldu
bağış atan yok napcaz
A320 CDU sunda varis noktasina kalan mesafe degismiyor. Sizde de oyle mi yoksa bende ki bir bug mi?
Emrah’tan Haram şarkısını dinle ![]()
Uzun bir bekleme sonucu başardım. Esenboğa-Ercan PC1881 ile ilk uçuşumuzu açıyoruz. Esenboğanın park pozisyonu yanlış hatta dün @HasanOfke Şaşırmıştı biraz ![]()
(HUD Panelleri nasıl kapatılır bulamadım bilen varmı?)
Mouse aktif değil hala kalkışlar klavye ile Mouse’ı aktif edemiyorum ayrıca gaz neresi orayı da bulamadım kokpitten ayarlıyorum gazı
İlk uçuşumu acemi birliğinden usta birliğine geçerken bir türlü kalkmayan TK7044 sefer sayılı Ankara Siirt istikametinde yapacağım.
vallah o paneller kapatılmıyor
ilginç tam sürüme de çıktı belki bir ayar vardır da bakmadım hiç tek bir tıkla kapatılması için bakmıştım da ama bulamadım galiba
Daher TBM 930 ile İzmir-Selçuk Efes Uçuşu - Microsoft Flight Simulator 2020 4. Bölüm
Beni baya yordu bu mevzular
MSFS’nin eklentileri satışa çıkmaya başladı fiyatlar gayet uygun haberleştireceğiz ancak çok fazla yazı lazım o yüzden yarından itibaren başlanır. Öğlenden sonra Airbus A320neo ile İstanbul-Çanakkale çekmeye çalışıcam dün gece baya kaos yaşamıştık ama birçok şeyi de denemiş olduk
Az önce yarım bıraktığım Konya uçuşunu tamamladım.
Yayında muhtemelen Airbus ile fanteziler son bulacak eğer böyle FPS düşüşleri devam ederse sadece normal uçaklarla takılırım gerçi daha eğlenceli oluyor.
IVAO Türkiye’nin hazırladığı Türkçe Uçuş Prosedür ve Operasyonları Kılavuzu için https://tr.ivao.aero/downloads/documents/Ucuc%20Prosedur%20Operasyonlar%20Klavuzu.pdf
Böyle içerikleri tek bir konuda toplamaya başlarız. Kaynakları doğru listeleyelim.