Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Otomasyon oldugundan oyle. Feedback atin.

2 Beğeni

Dün yayından izledim. Ayrıca körüklerin bağlanmasında da sıkıntı var

1 Beğeni

@Emre54 ile dün akşam Lukla, Nepal’den kalkıp nehri takip edip 80 deniz mili uzaklıktaki yerel havalaanına indik. Giderken de böyle bir yere inip test etmiştik.

3 Beğeni

Pistte araç trafiği var.

5 Beğeni

Sırf bu yüzden İzmir’e uçmayacağım Pegasus gelirse tam İzmirlik ama neyse.

1 Beğeni

MSFS sürümü şu an 1.7.12.0 bundan kapalı betayı test ettiğim için bu geçişte bazı farklar vardı. Tam sürümde öyle olacak. İzlediğiniz her şey geliştirilmiş olabilir. Ve her şeyin tamamlandığını kusursuz olduğunu sanmayın. Sürekli desteklenip geliştiricek bir simülatörden bahsediyoruz. Uçuş modelinde elbette eksikler var. Hem ses hem başka şeyler uçaklarda fazlasıyla inop tuş var. Bu özellikler hem default uçaklarda geliştirilmeli açılmalı hem de zaten PMDG gibi stüdyoların uçaklarında da olacaklar. Ama onlar sıradan bir basma tuşu değil aslında bir simülasyon.

İstanbul’da niye köprüler yok? Diğer ülkelerde de önemli köprüler vs. yok çünkü uydu görüntüleri kimi yerde iyi kimi yerde kötü ve yapay zeka hala öğreniyor ona göre uydu görüntülerini 3D modellere daha iyi dönüştürüyor. Kimse gidip her köprüyü modellemek istemiyor yani o yüzden her şey öğretilecek görüntülerden ona göre uyarlayacak. Ancak yabancılar şimdiden landmark paketlerine başladılar. İstanbul’da niye bazı binalar ve tarihi yerlerin simgesel noktalar şeklinde bir paketi olmasın? Bu mümkün :smiley: Niye boğazın kenarına Kız Kulesi modeli yerleştirmeyelim? Bu mümkün…
Neden bilmem hangi şehirdeki tasarımı yenilemeyelim? Bu mümkün…

3 Beğeni

Belki biliyorsunuzdur Google Earth bazı ülkelerde 3D imkanı sunuyor ve malesef Türkiye’de yok yabancı ülkelerde şehirleşmenin daha fazla benzemesini sağlayan sistem ile bu fsx sistemi benzer olabilir diye düşünüyorum

1 Beğeni

Microsoft Flight Simulator canlı yayını devam ediyor Microsoft Flight Simulator 2020 İlk Canlı Yayın: Çorlu-İstanbul, Ankara, Çanakkale, İzmir Uçuşları - YouTube

2 Beğeni

Hocam terminal değil, pist olarak viyadüklü, onu kastettim ben. :slight_smile:

2 Beğeni

Ha pardon. benim dediğimden taxi yapılıyordu :slight_smile:

2 Beğeni
2 Beğeni

Neyse uçuş bitti havada çeşitli denemelerde bulunduk neyse ki sıkıntısız indik :smiley: Uçuşa devam… Pazartesi günü 2 video ayarlamaya çalışıcam ama akşamına da yayın olmalı :slight_smile:

2 Beğeni

videolar icin ayrıca tesekkur :facepunch:
ancak rudder da sorun yasadıgını gordum sadece oneri :pray: sendeki t300 pedallarını debriyaj left ve gaz right rudder olarak atamayı deneyebilirsin

Onlar yan tarafta sürekli kaldırıp kurmam gerek arada kasa var rudder olayını çözücez bir şekilde gaz kolundaki idare ediyor ama böyle giderse çözüm arıcaz

Yarın yeni sürüm gelmeli bize ya da herkesle aynı anda güncellenecek sanırım

1 Beğeni

Evet, hazirim beyler bayanlar… Sistemi yeni zellanda saatine cevirdim. 8 saate indirmeye baslayacagim hehe. Herkese hayirli sabahlamalar…

Bir toplu ucus mu yapsak?

2 Beğeni
1 Beğeni

gerçekten de işe yarar mı?
demekki microsoft yerel saate göre ayarlamış

1 Beğeni

Ayrıca Pilot grubunun simgesini değiştirmek gerek :smiley: ne koysak ya?

1 Beğeni

Bi dal game pass alıyım da gireceğim bu sektöre…

1 Beğeni

Msfs’yi şuanda Gamepass ile girdim ve yüklüyorum.(90gb)Ayarlardan bölgeyi ve saati Kiribati adası yaparsanız saat 00.05 oluyor ve giriyor oyuna.Hayırlı olsun

2 Beğeni