@HasanOfke rica etsem marketplace kısmını da paylaşır mısın?
ben simulasyonu halihazırda gamepass’im olduğu için oradan oynayacağım; ama en sevdiğim iki uçağı deluxe pakete koymuşlar. market kısmından ayrı ayrı uçak alınabiliyor mu yoksa 550₺ bayılayım mı deluxe’a ![]()
ayrı uçak alma yok hepsi bir pakette ![]()
bu arada bana DVD sürümü de geliyor
Aerosoft ![]()
ulan 2 uçak için 550 de çok ha. neyse dur bakalım, steam versiyonu falan çıksın öyle satın alayım.
bu arada hayırlı olsun, vermiyorlar vermiyorlar dedik iki tane geldi ![]()
madem müziği koydun az soldan uçup mahallenin üstünden geçseydin.
hdd’de 150gb yer mi kaplıyor yoksa indirme boyutu mu 150gb? i3 işlemci açar mı acaba? daha win10’a geçiş yapacağım forza için bile geçmemiştim öyle hoşuma gitti ki önceki oyunları hediye edecek olan varken bile kabul etmemiştim o kadar ilgisizim ama şu bütün dünyada uçmak süper bir şey.
Hocam auto activation Microsoft flight simulator 2020 hesabı alabilirsin plati ru den ben forza Horizon 4 ultimate almıştım online da oynayabiliyorum
Kapak fotoğrafı eklendikten sonra yayınlanacak.
Gereksiz ıvır zıvır şeyler vakit çaldı. Yarından itibaren rahatız. Windows 10 için 2004 sürümü de indirdim.
Her havalimanı için özel indirmemi yapacağız?
Gamepassle daha pahaliya gelir yalniz. Oyunun sahibide olmazsiniz. Bence direk standard alin gitsin. Denedikten sonra tabii.
nasıl özel indirme? her şey inik geliyor zaten
Boğaz köprüsü neden oyunda yer almıyor? Bir bilgisi olan var mı?
İleride güncelleme ile gelme imkanı var mı?
Birkaç grafik ayarını düşürdüm fark etmedi diyemem.
Antalya’ya indim koca havalimanını taxi yaparak dolaştım bir de
park ettireceğin yere şey edeyim ATC
Benim memlekete uğramışsın?
Alanya, aslen Gazipaşa Havalimanıdır orası. Sonradan adı değişti Alanya-Gazipaşa Havalimanı oldu. Benim yaşadığım yer
Gazipaşa ufak bir yer, aslında merak ediyorum yaşadığım bölgedeki havalimanının oyunda nasıl olduğunu. Küçük bir havalimanı ama inanılmaz yolcu çeken bir havalimanı, yolcu uçakları olarak boeing-737 ve Airbus a320 inebiliyor sadece, pistin uzunluğu yaklaşık 3000m, daha da uzun olabilir tam bilmiyorum, yer hizmetleri yetersiz olduğu için ve apron buna uygun olmadığı için, diğer büyük uçaklar gelmiyor, modifikasyona gidilmesi lazım. Ufak bir bilgi geçeyim, Türkiye nin ilk viyadüklü havalimanı burasıdır.
sanırım hala tek. zaten öne çıkan özelliği de bu. ordan meşhur biraz.
Hmm, eski görüntüleri kullanmışlar oyunda, yani viyadük yapılmadan ve pist uzatılmadan önceki hali var. Tam da merak ediyorum demiştim sen videoyu yükledin
Bu arada normalde her zaman denize doğru bakan yöne kalkış yapılır sen yanlış kalkmışsın
daha doğrusu simulator seni yanlış yönlendirmiş, dağlar olduğu için o senin kalktığın yöne doğru kalkış yapılmaya izin verilmiyor, bi kaç kere boş boeing-737 lerle denediler ama başarısız oldu, başarısız oldu derken uçak boşken kalkabiliyor ama yolcu hesaplamaları falan düşünüldüğünde sıkıntılı, o yüzden sadece tek yöne kalkış yapılıyor. inerken de keza tek yönden iniliyor, yani uçaklar deniz tarafından gelerek iniş yapıyor.
@Emre54 ile ilk multiplayer uçuşumuzu tamamladık.
Antalya havalimanında T2 terminaline giderken de viyadük var.