Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Canlı yayından Florian Rock diye birisi notlar çıkarmış.

• liveries are planned

• Replay function is on the backlog to be implemented

• study level airplanes? the systems needed for doing a regular flight are there. so answer would be more likely no.

• seasons on the backlog

• working on contrails and smoke (like tires)

• working on shared cockpit mode

• helicopters will be a topic they are going to implement at some time in the future

• there may be bigger updates in terms of (payware) DLC packs (they mentioned helicopters there)

• there will be smaller updates which will cover partial parts of the world after each other, adding handcrafted airports there

• working on fixing the bugs regarding the autopilot

• no release date for XBOX

• MS and Steam version will be the same

4 Beğeni

Şu an Ordu’da yağmur varmış bir gireyim bakayım dedim :smiley: live weather sayesinde MSFS - Ordu yağmurlu :smiley:

https://twitter.com/simulasyonturk/status/1294167940695302146

https://twitter.com/simulasyonturk/status/1294171201233924097

VATSIM tanıtım videosu

Microsoft Flight Simulator’ın tarihi

Kapalı beta 17 Ağustos’ta sona erecekmiş.

İlk video öğlenden sonra çekilecek. TBM 930 ile Atatürk’ten başlayıp İstanbul ve etrafını dolaşıp Sabiha Gökçen’e ineceğiz. VFR olacak video direkt aprondan başlayacak.

7 Beğeni

bunu gamepass üzerinden oynarsam Türkiye’de hatta dünyada her yer olacak mı?

asistanları açıp kalvye ve fare ile arcade şeklinde uçabilecek miyim?

2 Beğeni

Kısıtlama diye bir şey yok. Ne gördüyseniz o geliyor uçaklar ve ayrıntılı havalimanları sadece premium paketlerde gerisi herkeste aynı.

2 Beğeni
3 Beğeni

Şu livery olayı 18 Ağustos’ta gelirse harika olur. Tek istediğim havayolu Pegasus başka A320N kullanan yok ülkemizde :smiley:

1 Beğeni

@HasanOfke rica etsem marketplace kısmını da paylaşır mısın?
ben simulasyonu halihazırda gamepass’im olduğu için oradan oynayacağım; ama en sevdiğim iki uçağı deluxe pakete koymuşlar. market kısmından ayrı ayrı uçak alınabiliyor mu yoksa 550₺ bayılayım mı deluxe’a :smiley:

1 Beğeni

ayrı uçak alma yok hepsi bir pakette :smiley:

bu arada bana DVD sürümü de geliyor :smiley: Aerosoft :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

ulan 2 uçak için 550 de çok ha. neyse dur bakalım, steam versiyonu falan çıksın öyle satın alayım.
bu arada hayırlı olsun, vermiyorlar vermiyorlar dedik iki tane geldi :smiley:

1 Beğeni

madem müziği koydun az soldan uçup mahallenin üstünden geçseydin.

hdd’de 150gb yer mi kaplıyor yoksa indirme boyutu mu 150gb? i3 işlemci açar mı acaba? daha win10’a geçiş yapacağım forza için bile geçmemiştim öyle hoşuma gitti ki önceki oyunları hediye edecek olan varken bile kabul etmemiştim o kadar ilgisizim ama şu bütün dünyada uçmak süper bir şey.

1 Beğeni

Hocam auto activation Microsoft flight simulator 2020 hesabı alabilirsin plati ru den ben forza Horizon 4 ultimate almıştım online da oynayabiliyorum

1 Beğeni

Kapak fotoğrafı eklendikten sonra yayınlanacak.

Gereksiz ıvır zıvır şeyler vakit çaldı. Yarından itibaren rahatız. Windows 10 için 2004 sürümü de indirdim.

8 Beğeni

Arkadaşlar game pass ile aylık olarak alabilirsiniz ben öyle aldım ilk ay 5.90 tl sonrasında 14 tl yükseliyor ayrıca Standart sürüm kullanılabiliyor sonra isterseniz yükseltebilirsiniz.

2 Beğeni

Her havalimanı için özel indirmemi yapacağız?

1 Beğeni

Gamepassle daha pahaliya gelir yalniz. Oyunun sahibide olmazsiniz. Bence direk standard alin gitsin. Denedikten sonra tabii.

1 Beğeni

nasıl özel indirme? her şey inik geliyor zaten

1 Beğeni

Boğaz köprüsü neden oyunda yer almıyor? Bir bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

İleride güncelleme ile gelme imkanı var mı?

1 Beğeni

Birkaç grafik ayarını düşürdüm fark etmedi diyemem.

Antalya’ya indim koca havalimanını taxi yaparak dolaştım bir de :smiley: park ettireceğin yere şey edeyim ATC

2 Beğeni
5 Beğeni