Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

LTFM nasil olmaz yahu!

1 Beğeni

yoo baya yok taş ocakları var görüntüler 2017 yılına ait msfsye başlandığı yılın görüntüleri :smiley: her şey ona göre yapıldı ileride sim - world güncellemeleri olacak

1 Beğeni

2017 olsaydı Esenboğa havalimanındaki 3. pist olmazdı :confused: (ESB/LTAC) 2017 yıllarında başlandı fakat videolardan gördüğüm kadarıyla şuan güncel hali var (hala yapım aşamasında)

1 Beğeni

1 Beğeni

uydu görüntüleri güncelleniyor o yüzden avantajlıyız aynı kötü grafikler los angelesda bile var ama biraz mimari ve şehir tasarımlarından dolayı yabancı şehirler daha hoş olmuş trnin yanında bizdeki mimari iğrenç

esenboğada 3. pist var ancak siyah asfalt ve zaten hala bitirilmeyen bir yer uyduda olması gayet normal aynı dönem görüntüler alınmış denk gelmiş

3 Beğeni

Anladim. Biraz hayal kirikligi oldu tabii. Anladigim kadariyla her bolgenin farkli tarihlerde goruntuleri var. O yuzden esenboganin 3.pisti vardir ama LTFM yoktur belki. Hayirlisi. Ama bing ne siklikla guncellicek bilemiyorum. 1 yil sonra mi gelecek LTFM 3 ay sonra mi? Derdim o.

1 Beğeni

LTFM özel bir model gerektirebilir belki ondan yapmamışlardır

1 Beğeni

Her havalimanında özel model var onları bir şekilde tarıyor iyi kötü yapılmamasının modelle pek ilgisi yok. Dünyasında güncellemeler devam edecek şu an dert değil. Kapalı betada eksik çok şey var. Daha havalimanlarının tam halini bile görmedik.

Key bu gidişle çıkıştan önceki gün zar zor gelecek. :smile: Belli ki bir sorun var.

2 Beğeni
1 Beğeni

Düzenledim. Sabah ambargo kalkacak. Bizim video da akşamı bulur. Bakalım yeni sürüm insin test edip ona göre ayarlıcaz.

3 Beğeni

Çok erken vermişler ya zahmet olmuş adamlara. Zaten 4 gün sonra oyun çıkıyor. Valla ne yalan söyleyeyim MFS 2020i bu ülkede hiç kimse senin gibi doğru düzgün tanıtmadı. Tamer Yeşildağ zaten Xbox partneri diye erken erişim sağladılar. Yoksa Türkiye’de zannetmem kimseye vereceklerini.

1 Beğeni

Hayır şu an normal inceleme anahtarları dağıtılıyor. Basına gönderiliyor. O yüzden geldi. Diğer şekilde kimse ilgilenmedi. Haksızlık yapıldı. Gayet basit bir olayı yapmadılar. Ben sadece kendim adına istemiyorum MSFS’yi yurtdışındakilerle aynı anda test edip tanıtmak Türklerin de hakkıydı. Her oyunda zaten aynı konumdayız ama iş TR’deki bir ajansa gelince birden Ortadoğu’da olduğumuzu anlıyoruz.

4 Beğeni

Keşke ön sipariş verenlere jest yapıp erken erişim hakkı verselerdi. 18 inde çıkaracağına 25 inde çıkar ama bu jesti yap yada önceden başvurmuş olanları kapalı beta’ya dahil et, bir albenisi olsun önsiparişin. 4 gün daha sabredicez artık.

1 Beğeni

navigraph, msfs planlarını açıklamış

yazılı olarak

1 Beğeni

Burası Mfs başlığı değil mi?
Mfs ile ilgili Türkçe video atılmış merak edenler izlesin diye gönderdim ama kaldırılmış?
Anlayamadım açıkçacı.

5 Beğeni

Bosburun Bogasi’nın diğer videosu kaldırılmamıştı bu niye kaldırıldı anlamadım :D?

4 Beğeni

Canli yayin basladi. Twitch

2 Beğeni

Bazi noktalar:

Helikopter gelecek.
SDK herkese acik olacak.
Yaklasik 700 farkli gelistirici marketplace icin basvurmus.!!
Zibo tarzi default ucak modlama biraz sikinti. Cok net bi cevap yok. Teknolojik olarak imkansiz veya kapali degil bazi tweaking olabilir. Ama lisanslamadan dolayi bir olmama durumu var. Bekleyip gorecez.
Liveryler gelecek. Havayollariyla iletisim halindeler. Sanirim kullanicilarda bazi livery modlari yapabilecekler. Ama hersyein lisansli olmasini istiyorlar.
Steam ve MS storedan alacaginiz icerik ayni olacak.
Ayda 1 bu yayinlardan yapilacak

4 Beğeni

ATC ile baya uğraştım. Kapalı beta ile şu an kullandığım sürüm arasında farklar var. Ses ve özellik farkını görebiliyorum. Ekran görüntüleri aldım sabah paylaşırım öğlende de videoyu çekmeye başlarız.
Ambargo 10.01’de kalkıyor. NDA kurallarına uymayıp paylaşanlara yer veremeyiz. Mahkemelik olabileceklerinin farkında değiller. Nerede yaşarsan yaşa adın NDA’ye uymuyor diye çıktığında kimse key bile göndermez.

Yarın itibaren baya tempolu bir süreç bekliyor. :smiley:

*Başarımlar da eklenmiş onları kazanmışım.
Bizde Premium Deluxe var. Yeni uçaklar gelmiş. Premium pakette ayrıntılı şekilde bulunan Heathrow’dan TMB 930 ile kalkıp dolaştım.
Yalnız çok ultra grafikte oynamıyorsanız(yoğun trafik asset ayarı ile birlikte) gösterdikleri şekilde havalimanı görmeniz zor. Ama her şeyiyle bir bütün olarak MSFS 2020 fazlasıyla yetiyor.
Az önce Esenboğa-Eskişehir uçuşunu bitirdim. Ankara’da yağmurlu başlattım pistten zor kalktım rüzgar uçağın dengesini bozdu belki de o ara uçuş olmamalıydı bilemiyorum ATC izin verdi de gittik. :smiley:
ATC paneli gerçekten iyi ve eklentilerle gelecek şeyleri düşünemiyorum. İlk videoda Airbus seferi bile yapabilirim aslında ancak yapmasak daha iyi 2. videoda olabilir. Yani çok ileri düzeyde bir şey gerektirmiyor şu an için :slight_smile: 3. parti mevzular başladığında ben de deneyeceğim.
Uğraştıkça zaman geçirdikçe zaten deneyim artıyor. Herkes nasıl isterse öyle oynayabilir ancak belli bir düzene koymazsan tat vermez. Kurallı kitaplı uçmak gerek. Ama uçuş modelinin nasıl olduğunu da işte her türlü hareketle test etmek hakkımız. :smiley:

4 Beğeni