Neredeeen nereye… (2006)
#MicrosoftFlightSimulator 2020 - Tüm dünyanın uydu görüntülerini 3D modellere dönüştüren Blackshark.ai teknolojisi… Yayınlanan videonun
Türkçe çevirisinizi paylaşıyoruz. https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-2020-tum-dunyanin-uydu-goruntulerini-3d-modellere-donusturen-blackshark-ai-teknolojisi-turkce-cevirisi/
Birşeyleri değiştirdik veya yeni birşeyler yaptık demek için elinde işte böyle referanslar olması gerekiyor. Hem vakit hem de sistemin zayıf kalacağını düşündüğümden denemeye niyetim yok ama gerçekten takdir görmeyi hakediyor.
Blender la oluyomuşmu yapayım bir Hella Stop hemen ![]()
@HasanOfke Türkiye’de kaç tane havalimanı eklemişler rica etsem söyleyebilirmisin?
gerçek hayatta olan tüm havalimanları mevcut, istanbul havalimanından ünye havaalanına…
Sayılı havalimanı var diye biliyordum teşekkür ederim ![]()
Şansını denemek isteyenler FSelite sitesinin çekilişine katılabilirler
Bugün ambargosuz sürümün gelmesi bekleniyor. Geldiğinde tekrar indirmem gerekebilir. Ayrıca ATC özelliği test edip birkaç uçuş yapmam gerekecek. Sonrasında video için hazırlanmaya başlayabiliriz kamera kullanmayabilirim niyetim öyle sadece msfsye odaklanmak lazım ![]()
Microsoft Flight Simulator’ın normal sürümüne 1 GB yükleme yapıldı. 1.7.11.0 oldu sürümü ama Closed Beta için gelmedi. Xbox Game Pass olan ya da ön sipariş verip normal boş dosyaları yükleyen fark etmiştir.
Bu hafta yeni sürüm çıkarmaları gerekiyor zaten
Ayrıca canlı yayın yapacaklarmış. Soru cevap şeklinde Twitch’de olacak. Mühendisleri CEO’ları katılacak. Yani özellik tanıtım videolarında gördüğümüz kişiler olacak.
NDA nedir, nasıl ihlal edilir.
@HasanOfke bi akılsız sensin valla, bassana sen de videoyu ![]()
ben farklı şekilde basmanın yollarını yapıyorum birileri kıvranıyor ![]()
LTFM nasil olmaz yahu!
yoo baya yok taş ocakları var görüntüler 2017 yılına ait msfsye başlandığı yılın görüntüleri
her şey ona göre yapıldı ileride sim - world güncellemeleri olacak
2017 olsaydı Esenboğa havalimanındaki 3. pist olmazdı
(ESB/LTAC) 2017 yıllarında başlandı fakat videolardan gördüğüm kadarıyla şuan güncel hali var (hala yapım aşamasında)
uydu görüntüleri güncelleniyor o yüzden avantajlıyız aynı kötü grafikler los angelesda bile var ama biraz mimari ve şehir tasarımlarından dolayı yabancı şehirler daha hoş olmuş trnin yanında bizdeki mimari iğrenç
esenboğada 3. pist var ancak siyah asfalt ve zaten hala bitirilmeyen bir yer uyduda olması gayet normal aynı dönem görüntüler alınmış denk gelmiş
Anladim. Biraz hayal kirikligi oldu tabii. Anladigim kadariyla her bolgenin farkli tarihlerde goruntuleri var. O yuzden esenboganin 3.pisti vardir ama LTFM yoktur belki. Hayirlisi. Ama bing ne siklikla guncellicek bilemiyorum. 1 yil sonra mi gelecek LTFM 3 ay sonra mi? Derdim o.