Blackshark.ai videosunun çevirisi yarın sabah paylaşılacak. Ben baya yoruldum bu uçuş mevzularından şimdi gidip uyumaya çalışıcam. Yarın eğer key gelirse ilk fotoğrafları atarım
Birşeyleri değiştirdik veya yeni birşeyler yaptık demek için elinde işte böyle referanslar olması gerekiyor. Hem vakit hem de sistemin zayıf kalacağını düşündüğümden denemeye niyetim yok ama gerçekten takdir görmeyi hakediyor.
Bugün ambargosuz sürümün gelmesi bekleniyor. Geldiğinde tekrar indirmem gerekebilir. Ayrıca ATC özelliği test edip birkaç uçuş yapmam gerekecek. Sonrasında video için hazırlanmaya başlayabiliriz kamera kullanmayabilirim niyetim öyle sadece msfsye odaklanmak lazım
Microsoft Flight Simulator’ın normal sürümüne 1 GB yükleme yapıldı. 1.7.11.0 oldu sürümü ama Closed Beta için gelmedi. Xbox Game Pass olan ya da ön sipariş verip normal boş dosyaları yükleyen fark etmiştir. Bu hafta yeni sürüm çıkarmaları gerekiyor zaten Ayrıca canlı yayın yapacaklarmış. Soru cevap şeklinde Twitch’de olacak. Mühendisleri CEO’ları katılacak. Yani özellik tanıtım videolarında gördüğümüz kişiler olacak.