Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Bundan önce Ünye-Ordu arasında uçtuğumu belirtmedim tabii :smiley: güneşi orada batırdık :smiley:

ya çıkmak istemiyorum beklediğime değdi kötü bir şey olsa kesinlikle uğraşmam epey şey öğrendim
yarın devam edicem

*başlıkları açmaya başlayabiliriz
*yayın olayı ilk videolardan sonra olacak ancak youtubeda yapacak olsak da twitchde de istiyorum ama olmaz…

2 Beğeni

ooo, üniversiteyi okuduğum ilçe.
Karadeniz’in en güzel sahili ve ilçesi…

1 Beğeni

Benim en çok merak ettiğim kısım Mod kısmı nasıl olacak acaba ? Modlarla ilgili bir haber var mı ? Yada oyunda mod olacak mı demeliyim :grinning:

1 Beğeni

PMDG 737 ve 777 ekliyor. Scenery ve Livery ekleme olursa güzel olur

1 Beğeni

Content Manager var orada eklentileri kontrol ediyoruz ama yükleme olayı dizine olacak sanırım

1 Beğeni

Blackshark.ai videosunun çevirisi yarın sabah paylaşılacak. Ben baya yoruldum bu uçuş mevzularından :smiley: şimdi gidip uyumaya çalışıcam. Yarın eğer key gelirse ilk fotoğrafları atarım :slight_smile:

2 Beğeni

Neredeeen nereye… (2006)

1 Beğeni

:airplane:#MicrosoftFlightSimulator 2020 - Tüm dünyanın uydu görüntülerini 3D modellere dönüştüren Blackshark.ai teknolojisi… Yayınlanan videonun :tr:Türkçe çevirisinizi paylaşıyoruz. https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-2020-tum-dunyanin-uydu-goruntulerini-3d-modellere-donusturen-blackshark-ai-teknolojisi-turkce-cevirisi/

7 Beğeni

Birşeyleri değiştirdik veya yeni birşeyler yaptık demek için elinde işte böyle referanslar olması gerekiyor. Hem vakit hem de sistemin zayıf kalacağını düşündüğümden denemeye niyetim yok ama gerçekten takdir görmeyi hakediyor.

3 Beğeni
2 Beğeni

Blender la oluyomuşmu yapayım bir Hella Stop hemen :rofl:

2 Beğeni

@HasanOfke Türkiye’de kaç tane havalimanı eklemişler rica etsem söyleyebilirmisin?

1 Beğeni

gerçek hayatta olan tüm havalimanları mevcut, istanbul havalimanından ünye havaalanına…

2 Beğeni

Sayılı havalimanı var diye biliyordum teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Şansını denemek isteyenler FSelite sitesinin çekilişine katılabilirler

https://wn.nr/RdBBU7

3 Beğeni

Bugün ambargosuz sürümün gelmesi bekleniyor. Geldiğinde tekrar indirmem gerekebilir. Ayrıca ATC özelliği test edip birkaç uçuş yapmam gerekecek. Sonrasında video için hazırlanmaya başlayabiliriz kamera kullanmayabilirim niyetim öyle sadece msfsye odaklanmak lazım :slight_smile:

6 Beğeni

Microsoft Flight Simulator’ın normal sürümüne 1 GB yükleme yapıldı. 1.7.11.0 oldu sürümü ama Closed Beta için gelmedi. Xbox Game Pass olan ya da ön sipariş verip normal boş dosyaları yükleyen fark etmiştir. :slight_smile: Bu hafta yeni sürüm çıkarmaları gerekiyor zaten :slight_smile: Ayrıca canlı yayın yapacaklarmış. Soru cevap şeklinde Twitch’de olacak. Mühendisleri CEO’ları katılacak. Yani özellik tanıtım videolarında gördüğümüz kişiler olacak.

2 Beğeni
1 Beğeni

NDA nedir, nasıl ihlal edilir.
@HasanOfke bi akılsız sensin valla, bassana sen de videoyu :sweat_smile:

1 Beğeni

ben farklı şekilde basmanın yollarını yapıyorum birileri kıvranıyor :grin:

2 Beğeni