uçağın sallanışı uykumu getirdi
Bu arada TR’deki mevzuya herkes tepkili binlerce saati olan sanal pilota oyun basınında olmasına rağmen gelmemiş. Sadece tek bir kişiye gönderip onun da çocukça video çekmesi herkesin sinirini bozdu. Herkes istediği gibi oynayabilir çekebilir de böyle önemli bir simülasyon yapılmaması gerekeni yine yapmış oldular. Globalde en küçüğünden en büyüğüne kadar herkese gönderildi. Üstelik bu normal bir oyun da değil birkaç saate çözülüp anlaşılsın. Günlerce test edilmeli denenmeli bir şeyler öğrenmeli. Sadece çok küçük sınırlı bir yabancı yayıncı grubu yayınlasa tamam derdik de adamlar normal şekilde tanıtıma başlamış bu tarafta tık yok. Resmen MSFS’ye hakaret
kasıtlı komplo kurulsa böyle olmazdı. Araya bayram girmesi hiçbir şeyi değiştirmiyor çünkü çok erkenden gönderilmiş haberimiz bile yok. TR’dekilere güvenip yabancıları kovalamadık. Bu hafta bir şekilde halledilecek önümüzdeki 2 buçuk haftalık bir süreç var. Bundan sonra her yer MSFS…
Ayrıca o videonun ilk olması kesinlikle ücretli bir iş olduğunu da gösteriyor. Para verip rezil olmak böyle bir şey
kimse de yok çocuklar görsün yok casual kitle izlesin demesin böyle bir şey yok.
Drawyah bile oynamış ya
bir aralar eski forumda çok takılıyordu helal olsun
yeni videoyu yayınlıyor
grafikleri baya düşürmüş
Yeni başlıklar açıcaz da karar vermek lazım eğitim, rehber, yararlı bilgiler, uçaklara özel başlıklar, çeşitli görülmesi gereken yerler, eklenti tavsiyeleri(şimdi çıkmasa da), güncellemeler için de ayrı başlıklar olacak, kullanıcı videoları vb. Flightsim konusunda önemli şeylere değinilecek dışarıdan gelene yardımcı olacak başlıklara ihtiyacımız var.
Ben iptal sıyırma seviyesine geldim
Vay arkadaş şu an o maile giremiylrum bana gelmw olasılığıııııı…
Neyse ambargosuz lazım bize
uçuş planlamadan çok şey öğrenicez bunları gördükçe ifr veya vfr yaparken daha çok dikkat etmemi sağlar
kaçış yok öpe öpe oynamak uçmak öğrenmek zorundayız ![]()
wow
yalnız training kısmında şu an boeing airbus yok
biz ne yapıcaz bir de bunlara çalışıp not almak gerekecek ![]()
Arkadaşlar görüşüm şudur FSX2020 hakkında (öncelikle linçlemeyin görüşüm dedim) Grafik olarak çok çok üstün fakat HUD panelleri olarak gerek kontrolleri olarak P3DV4 gibi profesyonel bir simulasyona benzemiyor yani kontrolleri bana biraz basit gibi geldi GTA V’de uçak sürüyormuş hissi verdi izlediğim kadarıyla. Şehirleşme olarak söylencek söz yok. Fiyat konusuna gelirsek parayı veren düdüğü çalar
Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.
Parkın apron bölümünde linç sözkonusu değil
Ben görüşüne saygı duyuyorum ancak pro adamlar zaten hud açmayacak
Kişisel deneyim olmadan anlaşılmıyor. Videoları artık izlemek istemiyorum. Sadece görünenden ibaret değil. Ve zaten pek çok yönden eksik halde çıkıp geliştirilecek. 10 yıllık planları var.
MSFS 2020 kullanıcıları için Pilot rozeti alabileceğiniz grup oluşturuldu. İkonu değiştirilecektir ya da tavsiye ettiğiniz bir resmi kullanabiliriz.
https://park.simulasyonturk.com/g/Pilot
Önümüzdeki haftalarda aşağıdaki iş ortaklarının tanıtımı olacak.
- blackshark.ai
- Aerosoft
- Bing Maps
- VATSIM
Video ve çeviriye değecek metinler olursa biz de yayınlarız. Umarım olur. Özellikle Bing Maps tanıtımı çok önemli çünkü verileri oradan çekiyorlar. Zamanla nereleri nasıl güncelleyeceklerini neden böyle olduğunu açıklamaları gerekiyor. Blackshar.ai de önemli çünkü bazı harika şeyler onlarla yaratılmış. ![]()
#MicrosoftFlightSimulator’ın VR desteği bu sonbahar aylarında ücretsiz bir güncelleme ile başlayacak. Sanal gerçeklik cihazı desteği Microsoft Flight Simulator için HP Reverb G2 ile dahil olacak. https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulatorin-vr-destegi-2020nin-sonbahar-aylarinda-gelecek/