izlediğim videolardan yola çıkarak simülasyonun arayüzü bana daha çok mobil oyun arayüzü gibi geldi. Bide uçakların gidişi biraz garip durmuyor mu? sanki çok arcade gibi, bir arkadaş demişti sanırım aynı gta 5 de uçak sürüyormuş gibi gözüküyor, yani denemeden bilemeyiz ama öyle gözüküyor.
Uçuş simulasyonlarına Xplane 11 ile girdim, haliyle sadece onunla kıyaslama yapabilirim ve kıyasladığımda MFS 2020 her açıdan önde. Hardcore şekilde P3D kullananlar beğenmemiş olabilir.
Bu mesajı asıl atma sebebim ise şu oyun gamepass ile geliyor ve PC’de gamepass ilk ay 5₺.
5₺ verip ilk ay deneyimlebilirsiniz, videolara bakıp geçmeyin, mutlaka şans verin derim.
Ekleme: Simulasyon sana simulayon deneyimi mi istersin yoksa arcade mi oynamak istersin diye bir seçenek sunuyor, NDA nedeniyle ekran görüntüsü ekleyemiyorum ama ayarlar kısmında bir sürü assist açıp kapatabiliyorsun, F1 oyunlarındaki gibi düşünebilirsiniz. Videolarda hangi ayar açık/kapalı bilmediğimizden çok arcade gelebilir, tıpkı İstanbul üzerinde video çeken youtuberın videosu gibi.
Oyunu alıyım diyorum da bunun icin konsol lazım .D
Tabikide MFS 2020 her açıdan önde
kötü veya iyi değil demek için kör olmak lazım ![]()
Evet belkide simülasyon içi ayarlardan kaynaklanıyor olabilir ki büyük ihtimal de böyle. Bu gibi ayarlar zaten hemen hemen tüm simülasyonlarda oluyor.
ETS2’de yokuş aşağı retarderle ağır ağır süzülen de var, multi’de 140’la hurraaa giden de. Ben uçuş simulasyonlarında o ikinci tayfadanım
cessna’mı alır navigasyonu ayarlar oto pilotla uçarken manzara izlerim. Haliyle benim yorumları çok dikkate almayın.
Asıl demek istediğim 5 lira lan 5 şaka gibi
herkes alıp deneyim etsin, PC’m kaldırmaz diyen bile alsın yani 5 lira sonuçta ![]()
Beta bana da gelmiş şimdi insider huba girince gördüm ![]()
Bir kere olsun kokpitten sürmeyi denemiş mi? Açık açık başkalarına dağıtmamaya yemin etmişler. Kapakta ne olurdu in-game screenshot kullanılsa? uçtum sürdüm oynadım
Sektörü değiştiren simülatör Türkiye’de rezil bir şekilde tanıtılıyor.
Haklısın Hasan reis.Adam bırak kokpitten sürmeyi arabayı yarışı oynar gibi msfs’de uçak kullanıyor.Gerçektende en iyi uçak simülatörü Türkiye’de rezil bir şekilde tanıtılıyor
Eski mfsye baktığım zaman oyuna sonradan birçok dlc geldiğini ve zirilyon tl yaptığını gördüm bütün dlcleri tek tek toplayınca, mfs 2020deki dlc politikası nasıl olacak arkadaşlar? premium deluxe bundle diye bir seçenek var 730 tl onu alınca acaba daha sonradan oyuna eklenecek dlclere sahip olma gibi bir şansımız var mı?
Adamın kitlesi belli. amacı şehirleri göstermek kokpit içinden ne yapacak ki. En kolay modda oynuyor zaten galiba. Kitlesi şehirleri merak ediyor o da şehirleri gösteriyor.
Ram takviyesi yapmam gerekiyor.
8GBlık 3200mhz ddr4 alacam bir tane şimdilik yoksa yayın vs. zorlar 10gb kullanıyor geriye kalan yetmiyor.
Video’yu tam izleseydiniz manzarayı göstermek için kokpitten sürmediğini anlatıyor zaten ,. Size kod verilmedi diye bence bu kadar sinirlenmenize gerek yok 14 gün sonra rahatça uçabilirsiniz.
anlamıyorsunuz meseleyi burada yapılan rezilliktir hiç kimseye vermeyip sadece ona vermek haksızlık yurtdışında sçeilmiş yayıncılara mı gitti de burada öyle olacak? bizim haberimiz bile yok tek kişiye gittiğinden saf gibi bekledik
otomatik oluşturulmuş şehirleri görse ne olur millet bir kere bakarsın iki kere bakarsın bir anlamı yok
şu an bodrumda uçuyorum ama derdim uyduruk binalar değil
Sincap amcayı izlemeye devam
Bir Xplane kullanıcısı olarak merak ettiğim ilk başta kokpit görünümleri oldu. Kokpiti de güzel detaylandırmışlar harici uçak almak gerekmeyecek gibi. Bahsi geçen türk yayıncının sadece manzarayı göstermesi izleyiciyi yanlışa yönlendirir bence
Bugün öğlenden sonra uçuşa devam ediyoruz. Dün akşam güzeldi
Ambargosuz keyi bize bu hafta da vermeyebilirler. ![]()
Ya içerden sürmüş dışarıdan sürmüş ne fark eder.Ortada bir simülasyon var ve adam bunu tanıtmaya çalışıyor içeriden sürmesi kendisini izletmeye engel olacak,manzara göstermeye odaklanmış.Adam oturup video çekmeden tek başına oynamıyor bir şeyler tanıtmaya çalışıyor.Adamın Xbox ile partnerliği var bırakın da gitsin bir zahmet bir şeyler yapıp bir kademeye gelmiş belliki hala ona buna gitti tartışmalarına girmek gereksiz…
Twitch’de gerçek kaptanla oynayan biri görmüştüm tanıtım yapılacaksa böyle insanlara yaptıracaksın, bu tarz oyunların kitlesi 7-10 yaş arası değil, yabancılarda hep simulasyon odaklı kanallara tanıtım vermiş, adamlar bütün özellikleri anlatıyor, xbox’la anlaşması olması diğer kanallara tanıtım verilmesine engel değiil, büyük firmaların Türkiye temsilcileri popülizm yolunu izliyor ne yapalım, yayıncı aslında mecburiyetten çekmiş içerik ve başlıktan belli.
şurada cami var şurada avm var ![]()