Basına erken erişim başladı. TR tarafına sordum şu an verecekler diye bakalım Onlar zaten bizi önceliklendirdiklerini söylemişlerdi eğer bu hafta bayramdan önce gelirse süper olur. Böyle birkaç gün uçmadıkça video çekmek yanlış olur.
Microsoft Flight Simulator forumu da bizimle aynı şekilde Discourse kullanıyor.
40fpsyi geçmiyor
ryzen3900x - rtx 2080ti yok bizde ultra da oynamayacağız
en enazından orta yüksek karışık 1080pde benim sistemi yormayıp güzel kayıtlar almamı sağlayacak kadar olsun
1060’ın yanında i7 8700k, 16gb ddr4 3200mhz, m2 ssd ile bakalım nasıl sonuç alıcaz ram takviyesi yapılacak ama grafik kartı şu an mümkün değil
zaten videoda çözünürlüğü azcık kısınca mevzu değişiyor o yüzden çok kötü bir şey beklemiyorum
Yollar bence çok accurate olmuş, kavşakların yapısı filan bi uçuş simülatörü için fazlasıyla iyi. Uzaktan gözükmemesi olayını da textureleri değiştirerek halledebilirler yollar sanki toprakmış gibi gözüküyor. Ama boğaz köprüsünün FSX te olup burda olmaması da ayrı bir ilginçlik… İstanbula dair tek önemli eksik buydu bana sorarsanız.
Hafta başında biz de başlarız gibi duruyor. Asobo tekrar EMEA bölge sorumlularına yönlendirdi. TR’deki duruma göre olan ilgi-ilgisizlik bayramın da araya girmesiyle kötü oldu. Tekrar güvenelim dedik hata ettik. Böyle büyük bir olayda azcık çaba sarf etmek gerekirdi ki globalde sanal pilot, hobi amaçlı uçan ppl yayıncılar vs. havacılara kadar çok fazla kişi içerik yayınlayabildi orada müthiş bir organizasyona gitmişler. Bizde ise sektörü değiştiren simülatörün ilk Türkçe videosu 5-6 yaş odaklı bravo!
Sonuna dek katılıyorum #HasanOfke böylesine ender önemli bir proje ya da daha önemlisi SimulasyonTurk ailesinin ilgisi alakası olabilecek olan insanlara Türkiye deki en detaylı çeviri ve bilgilendirme çabası bir yana
projeyi özensiz değersiz ve instrumental prensipler hiçe sayılarak lanse etmeleri bizi ne şaşırttı ne de herzaman oldugu gibi geleceğe dair gençlerimizin havacılığa bir adım uzak olmasını kanıtlar nitelikte. Zaten fiyat yuksek sesleri simdiden yukseliyor lütfen elma ile elmayı kıyaslayalım biz simulasyonun suan kac euro oldugunu degıl de euro yu bıze kaca aldıranları nıspet almalıyız.