Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

Yeni Microsoft Flight Simulator’da yer alan uçak ve havalimanlarının tam listesi! https://www.simulasyonturk.com/yeni-microsoft-flight-simulatorda-yer-alan-ucak-ve-havalimanlarinin-tam-listesi/

aynı şeyi bir daha paylaşmak eziyeti

2 Beğeni

787-10 Dreamliner yenimi açıklandı yoksa daha önceden duyurdular mı?

Benim bildiğim kadarıyla yeni açıklanmadı. Mağazaya listelendiğinden beri zaten Premium sürümde 787-10 yazıyordu. Premium alanlar bu uçağa sahip olabilecek. Beni asıl şaşırtan 737 nin olmaması, büyük ihtimal eklenti olacak. :smiley:

1 Beğeni

737 olmama durumuna katılıyorum ancak bir yılı aşkın var olan 737-Max krizi efsane uçağın repütasyonunu ciddi manada zedeledi. Ben Microsoft’un çıkıştan sonra Dlc’den ziyade üçüncü parti PMDG gibi grupların yapacağını tahmin ediyorum.

sorunlar çözülüyor gibi duruyor

kapalı beta davetleri bugünden itibaren gönderilmeye başlanmış 30 Temmuz’da başlayacak bize düşmeyeceği belli :smiley:

VATSIM ile olan iş birliği de duyuruldu.

nerede özel efsane iş yapan varsa yeni mfsde hepsi partner :smiley: ve buna rağmen hala abuk sabuk yorumlar görüyorum pess

1 Beğeni

yeni video sızdırılmış

3 Beğeni

:airplane:#MicrosoftFlightSimulator ile VATSIM iş ortaklığı duyuruldu https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-ile-vatsim-is-ortakligi-duyuruldu/ Uçuş simülatörlerinin ne denli büyük bir organizasyona sahip oldukları Microsoft Flight Simulator’ın duyurduğu iş ortaklıkları ve geliştirme süreci ile kesin olarak anlaşılıyor.

2 Beğeni

Marketplace ile :airplane:#MicrosoftFlightSimulator’da 3. parti içerikler kolayca satılabilecek. Yeni iş modeli sayesinde eklenti geliştiricileri gelir elde edebiliyor. https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulatorin-marketplace-programi-ile-kullanicilar-kendi-olusturduklari-iceriklerden-para-kazanabilecek/

1 Beğeni

Eskiden ek olarak yapılan her şey artık simülasyona dahil geliyor. Harika haberler. Online tarafının nasıl olacağını merak ediyordum vatsim anlaşması muhteşem bir haber.

4 Beğeni

kirli düzenin oyuncağı xp11

x-plane 11’in rekabetçi olabileceği pek çok nokta vardı onun için adım atmadılar para vs. mesele diyebiliriz ama çözümü her zaman vardır herkes işine geldiği gibi devam etmiş
hiç özel büyük bir adım görebildik mi? insanları heyecanlandıran? :smiley:

Kirli düzen derken? Savunmak amacıyla demedim cidden soruyorum.

:airplane: #MicrosoftFlightSimulator için Kapalı Beta başladı! Yeni uçaklar, görevler, eğitimler ve Track IR desteği geliyor. Microsoft Flight Simulator için Kapalı Beta başladı! Yeni uçaklar, görevler, eğitimler ve Track IR desteği…

2 Beğeni

Discord sunucumuzdaki buluşmalar için Pilot rolü verilecek ve o odalara onlar girilecek. Genel olarak kayıt sisteminde bir şeyler yapmak gerektiğinden şu an olmadı. :smiley: Keşke park ile bağlayabilsek var aslında yolları da MFS’de öğreneceğimiz yapacağımız çok şey var.

1 Beğeni

:open_mouth:

2 Beğeni

İstanbul,Ankara,Antalya ???

4 Beğeni
1 Beğeni

Steam’de listelendi

3 Beğeni

ya IGN videoları çok aptalca yani hadi ilk defa uçunca öyle olur da biz de öyle takılabiliriz ama yok IGN’de olması yani nebileyim en azından kat kat bilgili insanlar vardır

Video çekmek için çekmiş başka bir şeyi yok