Yeni Microsoft Flight Simulator 2020’den
İstanbul Tarihi Yarımada görüntüsü geldi!
https://www.simulasyonturk.com/yeni-microsoft-flight-simulator-2020den-istanbul-tarihi-yarimada-goruntusu-geldi/
Rahmetli Sirkeci garı ![]()

Alpha 5 çıkmış. Kapalı beta 30 Temmuz’da başlayacakmış güya…
MicrosoftFlightSimulator 2020’nin Kapalı Beta Tarihi Açıklandı! Alpha 5 güncellemesi yayınlandı… https://www.simulasyonturk.com/microsoft-flight-simulator-2020nin-kapali-beta-tarihi-aciklandi-alpha-5-guncellemesi-yayinlandi/
F1 zandvort pistinde antrenman yaparken gördüm
susuyorum suyuyorum suyuyorum
SONUNDA
Ve mutlu son…
Yeni #MicrosoftFlightSimulator, 18 Ağustos’ta PC’ye çıkıyor! [Tüm Bilgiler] Yeni Microsoft Flight Simulator, 18 Ağustos’ta PC’ye çıkıyor! [Tüm Bilgiler]
Tam her şey tek kelimeyle mükemmel diyordum ki fiyatları görünce kafama sanki biri balyozla vurdu ![]()
Xbox Game Pass for PC şuan için ilk ay 6 sonrası için de 15 TRY?
sendeki mutluluğu tahmin edebiliyorum ![]()
bizim yerimize de oyna kardeşlik :))
galiba Standart sürümünde veya premiumda Türkiye’den havalimanı yok
Evet sanırım.Gamepass baya mantıklı olacak.Acaba gamepass’de standart sürümü mü oynayabiliyoruz.
106 Dolar ediyor sanırsam. Adamların umrundamı Türk’e nasıl geleceği?
Herkes Xbox Game Pass sayesinde ucuza oynayabilecek. Ayrı bir haber ve video çekebilirim. Game Pass için bir sürü kampanya yapılıyor. Bitmez MFS çıkarken yine yaparlar bitmez sonra yine yaparlar bitmez yeni Forza çıkarken yine yaparlar… Xbox’taki en büyük koz sonuçta
Sistemi yeten herkes deneyebilecek.
Microsoft Flight Simulator için desteklenen joystick ve uçuş setleri açıklandı! Microsoft Flight Simulator için desteklenen joystick ve uçuş setleri açıklandı!
- özellik tanıtımı yapılacakmış çıkıştan sonra
Bugün Marketplace tanıtıldı zaten bekleniyordu. Eylül ortasında World Update Series Episode #1 var. Eylül başında Teaser demişler de neyin teaser şeysi?
Sızıntı videolar doğal olarak silinmiş. Bunları izleyip beğenmeyenler garip garip yorum atanlar var.
Zaten o yüzden böyle şeyler paylaşılmasın zarar veriyor. Ayrı MFS başlıkları açabiliriz çıksın bir ihtiyacı görelim. Havacılıkla ilgili MFS odaklı bir rehber konusu olabilir. Hem MFS hem de terimler, aletlerle ilgili bilgiler paylaşırız.