Yeni Microsoft Flight Simulator [Ana Konu]

tekrar indik :smiley: yine fazla alçaldık :smiley:

2 Beğeni

FlightSim Community 2020 Survey sonuçları Navigraph tarafından açıklandı. Bu hafta canlı yayında inceleriz. :slight_smile: Seneye 2021 Survey için resmi partner olarak desteklemek istiyorum her yerden katılım olmasını sağlamak istiyorum yolumuz uzun :slight_smile:

121 sayfalık PDF raporu çok ayrıntılı hazırlanmış geçen sene pek böyle değildi

2 Beğeni

Birazdan okuyacaklarınıza “Bu ne kardeşim?” diye tepki verebilirsiniz.

Bugün saat 12.38’de gerçek zamanlı olarak Sabiha Gökçen - Hatay uçuşunu gerçekleştirdiğim sırada; Ankara semalarında FL39 seviyesinde birden bomba patlamasına benzer bir ses duydum. Kokpit kamerasından dışarıya geçtiğim an ikinci bir patlama sesi daha geldi çok korktum.

Uçakta stabilizasyon herhangi bir şekilde etkilenmedi. Ama gerçekten çok korktum.

??? oha ne alaka ya acayip

1 Beğeni

Mardin Havalimanı’na rüzgarda iniş…Microsoft Flight Simulator

2 Beğeni

1 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: Microsoft Flight Simulator 2020 - Screenshots

ahaha :smiley:

4 Beğeni

arkadaşlar ben bu oyunu daha dün oynayabiliyordum şimdi bu hatayı veriyor çözümünü bilen var mı ?

Our Feature Discovery Series: Aerodynamics, will be postponed until further notice as we are still making a few edits to the video to ensure we hit the same quality bar for information that we have in the past. We are aiming to have this released next week but will update you should anything change. January is already in full swing and so is the team. This week we have a big update in the marketplace with 3 new and 18 updated items releasing this week. Our Layover with Devs this week focuses on two of our amazing community managers. We have also opened up the forums for questions for the upcoming Live Dev Q&A. Feel free to add a question or upvote your favorites!

offfffff

Başaramadık ABİ

“A quick preview of our upcoming engine model by @TazX [Z+1] - no more engine spikes! FADEC work will begin after the engine model is finalized”

harika

Bunu görmeme rağmen unutup da Msfs’i yüklemiş olmam :frowning: 87gb kadarını tamamlamış birde :disappointed_relieved:

niye ya? :smiley: indir işte uçarız

1 Beğeni

oyuna acaba güncelleme ile ücretsiz bir airbus uçağı yada boeing uçağı gelirmi ?

msfs2020 yi bırakıp p3d ye geçmeye karar aldım en büyük sebebi ise daha dün oynadığım oyun bugün yükleme ekranında donup kalıyor zaten adam gibi bir oyun olamadı yapacak bişey yok artık :frowning:

1 Beğeni

Tüm uçuş simulatörlerini denedim, en stabil Xplane sonra Msfs oldu. P3d nin uçak çeşitliliği haricinde Xplane’in de fazlasıyla artısı var. 2 ay game pass’im kaldı, döndüm yine Msfs’e bakalım hayırlısı :slight_smile:

1 Beğeni

daha bak dün uçuş yaptım kapadım işten geldim açtım oyun açılmıyor loading screende kalıyor böyle birşey olmaz yetti artık dedim napayım her açtığımda bi sorun

oyun çıkalı tam 5 ay oldu halen yükleme, oynama gibi en temel şeylerde çok ciddi sorunlar var. ne zaman düzelecek bu sorunlar !!!

Ben yükleyebiliyorum da, Fps sorunları var yani çoğu ayarlar düşükte de olsa 25-30fps i aşamıyor sistem. Yetmiyor Scenery’de terminal de gözükmüyor veya yüklenmiyor. :frowning:

@Kagan ile başladığımız ilk eklentimiz olacak olan Siirt Havalimanı [LTCL] Projesinin ilk duyurusunu atalım. Discord’dan ‘‘BAN’’ korkusu ile duyurmuştuk. :smiley:. Havalimanı ve Çevre düzenlemesi olarak ufak eksikler dışında bitti sayılır. Model ile Kağan ilgileniyor onlarıda aktardıktan sonra Siirt havalimanı sizinle olacak. Güzel ve zorlu meydandır kendisi… : )

7 Beğeni