X-Plane 11 Flight Simulator [Ana Konu]

Aldıktan sonra aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://www.aerosoft.com/en/account/downloads

*Çıkış yaptıysanız açılan sayfada oturum açma ekranı gelecektir.Oturum açtıktan sonra ilgili sayfaya yönlendirileceksiniz.

wow işte bu

1 Beğeni

xEnviro geldi. :slight_smile: Hatta daha sonra çekiliş de yapıcaz. :smiley: Aynı key üzerinden değil ayrı key vericez.

1 Beğeni

müthiş ff a320 ile daha çok uçacağıma seviniyorum :smiley:

3 Beğeni

ilk TrueEarth paketimi indiriyorum buralarda takılmak hepimiz için daha yararlı
16gb indiriyor açılınca 80gb yer kaplayacak :frowning:
deneyimleyelim bi

3 Beğeni

SceneryTR tarafından geliştirilen :tr:İstanbul Havalimanı (LTFM) geçtiğimiz yılın sonunda Prepar3D için yayınlanmıştı. Stairport ve Aerosoft GmbH iş birliği ile :airplane:X-Plane 11 için geliyor.

EYYY AUSTIN REİS NE OLUR ÇIKARTTIR ŞU ŞEYİ

Bu arada çıktığında bol bol kullanırız. SAM biraderimin gereken eklentileri zaten bende var. Tabii SceneryTR’nin MSFS için şu an geliştirdiği bir havalimanı da var. :smiley:

3 Beğeni

London-Liverpool başladım ama bu kafa ile gece sarmadı. :smiley: Orbx çekilişi bu hafta olmayacak gibi ilgilenen kişi tatilde sanırım diğerinden dönüş bekliyorum. Ancak bayrama özel xEnviro verebilirim nebileyim. Cumartesi çektiğim o Cessna ve xEnviro videosunu paylaşıcam.

3 Beğeni

3 Beğeni

Aga lan bu ne?

X-Plane yeni nesil ışıklandırma sistemi duyuruldu!

:smiley:

2 Beğeni

Gelsinde bari uçalım yahu. XP-11 1.40

Laminar Research sonunda müjdeyi verdi. :airplane:X-Plane 11 topluluğunun en çok istediği aydınlatma sistemi nihayet değişiyor. İşte yeni X-Plane!

4 Beğeni

:tr:İstanbul Havalimanı (LTFM) eklentisi :airplane:X-Plane 11 uçuş simülatörü için yayınlandı!

3 Beğeni

XP11’deki LTFM eklentilerle şu an default görüntülerle böyle oluyor. Açıkçası pek hoşuma gitmedi. Ortho kullanmıyorum içerisinde bununla ilgili klasörler var. xEnviro böyle şeylerde kurtarmıyor.
Tabii yakından binalar iyi ama maalesef yeni ışıklandırma teknolojisini gördükten sonra ben kafada bitirdim. Bazı yerlerde uçarım sadece zaten yeni gelen monitörü denemek ve birkaç eklentiyi tanıtmak için yapıcaz.

SceneryTR aktarmadığı için biraz garip olmuş. MSFS versiyonu üzerinde çalışıyor çıktığında en azından orada daha rahat uçarız.

4 Beğeni

Ve an itibari ile Steam’de de satın alınabilir. Aerosoft’un kendi sitesinden alırsanız 29,99 dolar, yani 260,96 Türk lirası. Ama Steam’de 103,10 Türk lirası. Çok iyi!

2 Beğeni

:smiley: A330 da olacak yenisinde :smiley: bu ilk uçak
obaaa değişik görüntüler de gördük

3 Beğeni

Yeni nesil X-Plane için Airbus A330 geliyor (önizleme videosu ve yeni ışıklandırma sistemi)

3 Beğeni

An itibariyle Inibuilds Airbus A310-300 Satışa çıktı, 70 Sterlin’lik bir fiyatı var. İstenirse 81 Euro veya 95 Dolar ile de alınabiliyor. Önceki uçaklara ek olarak Cpdlc, Acars, Autosave, Avitab uyumluluğu, 4K Pbr Texture’lar, özel Failure’lar, iniş ve kalkış hesaplaması, 3 farklı varyant (Yolcu, Kargo ve özel Jet) ile beraber geliyor. Yeni olan tüm özellikler ve iyileştirmeler yayınlanacak V2 güncellemesinde A300 için ekleneceği de belirtilmiş.

1 Beğeni

ucuzmuş iyi

1 Beğeni

260TL’ye Scenery almaktan iyidir :+1: :smiley:

1 Beğeni