War Thunder Red Skies Güncellemesi

İki yeni harita, yeni araçlar ve oyun mekaniklerinin güncellendiği Red Skies güncellemesi yayınlandı.

2 Beğeni

Bir jeti açmak 250 saat sürüyor. Ya da 25 dolar (: Bir tane jet açtıktan sonra diğerlerini açmak basit. İlk başta hemen her istenilen olmuyor tabii ki. P2W sayılmaz çünkü gerçek parayla alınabilen araçları alt edebilecek çok fazla araç var.

Tank ağacında dediğin olay çok oluyor genelde Reddit forumlarında gördüğüm kadarıyla. O da çoğu oyuncunun tankların karakteristiğini bilmemesinden kaynaklanıyor. Bazı tanklar var en olmadık yerlerinden imha edilebiliyor. Bazıları var kelimenin tam anlamıyla tank gibi.

Ayrıca kişiden kişiye göre değişir ama sürekli güncellenen ve sürekli yeni araçlar eklenen bir oyunda bırakın da top tier araçları açmak biraz zor olsun. Sonuçta oyunu bitirmiş kadar oluyorsun. Örneğin F-104’lerin peşine F-5’ler eklendi şuan. Oraya kadar açmıştım F5’lerin geleceğini bilerek. Şimdi F5 açmak için biraz farklı modlar gireceğim. Gerçek tarihte F-104’ler emekliye ayrıldıktan sonra F-16 Fighting Falcon yerini almıştı burada da öyle olacak. Sırada F-16’lar var (:

1 Beğeni

Şuna bir Türk Yıldızları giydirmesi yakışır…

1 Beğeni

Valla 1 ayda falan açacağım gibi duruyor hedeflediğim üst seviye uçağı :smiley:

dipnot; hayatımda hiç bir oyun içi alışveriş yapmadım

1 Beğeni

Burada da War Thunder oyuncularını görmek çok mutlu etti. Demek ki ızdıraplarımız ortak :laughing: şu an bu güncellemeyi yüklemeye korkuyorum, kaç GB tutuyor güncelleme?

1 Beğeni

Birkaç saat önce öylesine açayım dedim oyunu, sanırım 6 GB idi.

1 Beğeni

Steam’den 4.5GB olarak indiriyor.

2 Beğeni

Selam War Thunder ana konusunada bekleriz. :slight_smile: son gelen guncelleme ile yine bizi sasirtmadilar, gercekten guzel araclar geliyor, su oyuna ilk basladigim zamanlari hatirliyorumda, hey gidi gunler hey :slight_smile:

3 Beğeni

8.4 GB, tertemiz, ellerinizden öper :unamused:

Yine geldi ufak bi güncelleme :smiley:

Bilgisayarım ve ruhum sömürülüyor, ara ara cüzdanım da sömürülüyor :persevere: ama hastasıyız bu oyunun ne yapalım…

Şu Mig21 veren görevi yaptıysan cüzdanı unutabilirsin ya. Hala o uçağın ekmeğini yiyorum :smiley:

Abi ne MiG-21’i, ben low tier uçaklarda bile şu anda nişan alamıyorum. Sadece İtalyan tanklarını tamamen açtıktan sonra işim bitecek burada.

ha belki Alman ve Sovyet tanklarından da bi kaç tane açarım ondan sonra ben yoğum.

Şu görevleri yaptığında jeti açabilirdin doğrudan. Ben almak için değil satmak için yapmıştım görevi. 25 dolara okutmuştum. O parayla da indirimde 2500 kartal mı ne aldm işte 2000’i ile battle pass alıp oradan gelen ödülleri de satıyorum :smiley:

Ben de öyle demiştim. Başta japonlarla başladım baktım çok güçsüzler olmuyor. Ruslara geçtim 6-7 tane mi jet açtım. Yanında tank + gemi de açtım. Baktım fazla teknolojik değiller. ABD geçecektim dedim herkes ABD oynuyor ingiliz geçeyim. Onda da Jaguar’ı açıp bıraktım. Şimdi ABD’de de Rank 7 dahil açık. Tanklarda rank 6’dayım. Gemilerde de bir tane muhripim açık :smiley: Başka ülkeye geçmem ama. Türk envanterlerinde kullanılan araçların çoğu ABD’de var.

Ödül veren ve pazarda satılabilen görevleri yapın. Oyun emek gösteren oyuncuyu eli boş geri çevirmiyor. Paranız size kalsın.

1 Beğeni

bi de ben şöyle bi hata yaptım, realistik moda maçam yemiyor, arcade modda sadece belli bir milletten tank kastım. Normalde bu işin doğrusu en azından tankla birlikte uçak da kasmakmış, nereden bilebilirim… işin para kısmında bile değilim, o derece :smiley:

Ben de japon oynarken çok bilgisiz daldım işin içine de. Olayı çözdükten sonra çok eğlenceli maçlar geçiyor. Hele sim başlı başlına bir şaheser :smiley:

Aman bana bana simülasyon savaşı deme :smiley: girdiğim ilk simülasyon savaşında 75/18 M41’le iki tane müttefik öldürdüm. Ondan sonra da tövbe ettim zaten, ama Allahtan o savaşı kazanmıştık.

Arkadaslar yanlis anlamayin ama guncelleme konusunda oyun hakkinda konusuyorsunuz. butarz seyleri ana konuya tasisaniz, bu konuyuda cikan guncellemelerde bilgilendirme icin kullansak nedersiniz? aslinda 3-5 kisiyiz bu konuyla ilgilenen ama yinede iyi olacagini dusunuyorum

2 Beğeni