War Thunder (ana konu)

Simülatörde daha rahat kasarsın.

Onu beceremiyorum henüz, biri geliyor göremeden öldürüyor her seferinde aynı tantana. Aylar yıllar sonra cesaret edip giriyorum yine aynı şey. Kontroller zor değil zaten preparda falan da uçuyorum da böyle tipler sürekli engel olduğundan zor geliyor

Biz buradan devam; Motorlar geçici olarak kapalı yüksek enerjili alçalmadayız

Şu oyunu her gördüğümde tekrar acaba eski günlerimi canlandırsam mı diyorum. Yüklüyorum ama deliriyorum. :smiley: Bu sefer kendimi tutup yüklemeyeceğim.

2 Beğeni

Öyleler, F4E açalım dedik, seviye yükseldikçe bombardımana giderken ateş açmaya başladılar. Alt tier’lardayken böyle olmuyordu. Herkes edepli bir biçimde hedefine gidiyordu puanlar kasılıyordu olaysız dağılıyorduk… :frowning:

Arkadaslar merhaba - Rus bombardiman ucagi PBY-5A Catalina ile biraz dolastik :slight_smile: dolasirkende 78 arac ve 5 dusman ucagini olmeden oldurmeyi basardik.

2 Beğeni

Ben Pe-8 ile kasmıştım baya Rus oynarken. Şuan main olarak ABD oynuyorum uçak tank gemi. Onda da yine aynı taktik alçak uçuş araziye karışıp üs bombalama…

1 Beğeni

Kabak gibi görmesinler diye diyorsunuz sanırım. Anladım. Hiç kalkmadan taxi yaparak gideyim ben dere falan yoksa :smiley:

Böyle bir uçuş denedim de hiç benlik değil gibi. Ayrıca bombardıman uçağımı da açtırmıyor (en yüksek seviye olanı). Biz yine en iyisi gerçekçiden devam.

Sim modunda gireceğin maçlar BR ile sınırlıdır. Ona göre kemeri dizip girebilirsin. Bombardıman uçaklarında bu açıda uçmana gerek yok. Silahçı kamerasındayken üçüncü şahıs modundan izleyebilirsin uçağı.

1 Beğeni

Yok bu açı hoşuma gitti de iki saat turan taktiği yaptık tüm haritayı dolandık falan sonra bombaları da salladık, az ilerde ağaca çarptım düştüm. yine uçak seçme ekranı gelice ‘‘eeh yeter be’’ oldum. Sanırım para kaybedip kaybedip kazanıyoruz sadece. Savaş bitmeden çıktım. Öyle simulasyon modu rb’nin 10-20 katını falan kazandırmıyorsa uğraşmanın pek anlamı yok gibi. :frowning:

Çünkü aynı sürede 10 rb girilirdi.

Orası öyle ama efektif oynarsan RB’den kat kat iyi geliyor.

En kısa süredeki en yüksek skorum böyle.

1 Beğeni

Bu sb sanırım 1 saat ya da daha fazla sürüyor. Bi bakayım şimdi yeniden teşekkürler. :slight_smile:

1 Beğeni

Olmuyor… Bomba aldım haritada sadece gemiler vardı torpido aldım attım aam adam ölmedi, asla ölmüyorlar. Geçen üs bombaladım aynı şey. Mermiyle atınca ama hasar bilgisi geliyor.

Bakın bu simülasyon olan;

Bu da gerçekçi olan;

Yaklaşık aynı süreler (hatta simülasyonda daha fazla zaman geçirdim).

Kazançları karşılaştırınca böyle oluyor.

Bir de bomba şu hareket eden üstteki şeye mi düşüyor yoksa ortadakine mi? Emin olmadığım için soruyorum.

War Thunder için bir harita editörü var mı? (bayağı böyle sıfırdan çevre, savaş alanı falan oluşturabileceğimiz) ve bu haritayı kullanabiliyor muyuz çeşitli savaşlarda? :slight_smile:

War Thunder’ın CDK’sı var. Her türlü içeriği orada yapıp oyuna “kullanıcı görevleri” olarak koyabiliyorsun. İstersen uçak/tank/gemi modelle, istersen varolan haritalar üzerinde görevler oluştur (ama sıfırdan harita bildiğim kadarıyla modellenmiyor).

1 Beğeni

Bi ara redbull air race tarzı bir harita yapan biri gördüm de ondan bi sorayım dedim. Harita yapılmaması bana da daha mantıklı geldi. Oyunun amacı zaten savaşın geçtiği şehirlerin olması.

Kesinlikle, zaten oyunda böyle yarış tarzı görevler de tasarlayabiliyorsun, oyuncu araçların silahlarını devreden çıkarmana bakar. Hatta War Thunder bi Cadılar Bayramı silahsız M18 Hellcat’lerle yarış etkinliği bile koymuştu.

1 Beğeni

Artının ortasına düşer. Ama o hızla biraz üstüne düşer. Bomba bırakacağın zaman hızı azalt daha isabetli atış yapmış olursun.

1 Beğeni

War Thunder için NVIDIA Reflex Low Latency modu aktifleştirildi.

1 Beğeni