War Thunder (ana konu)

2013’de başladım desem size :slight_smile:

1 Beğeni

uzun süredir oynamıyorum değişiklik olmadıysa simulasyon modu harici diğer modlar tam olarak taktik değil refleks oyunu, nişangahı en hızlı yeşil yapan kazanıyor, bu oyunun en saçma yeri nişangah asistanı wot’de bile yok, rakibi tam görmüyorsun ama nişangah yeşil olunca ateş edersen patlatıyorsun.

1 Beğeni

nisangah olayina guncelleme geleli epey oldu. duzenlemeler sonrasinda siralamasi degisen tanklar oldu ve atis sonrasinda sekme olayi ve hasarolayi degisti, sinir eden bazi olaylar yokmu var ama alismisiz birkere :slight_smile:

6 Beğeni
1 Beğeni

O kadar çok araç yazısı vardı ki videoyu göremedim desem yalan olmaz :cowboy_hat_face:

1 Beğeni

2 Beğeni
1 Beğeni
3 Beğeni

oyunu yeni yüklediğim için pek bilmiyorum türk bayrağını nasıl ekledin ve oyunda türklere ait uçak,tank,gemi var mı?

Furkan’a sormussun ama bende cevap yazayim, satin aldigin araclarda ozellikler menusunde bunun icin secenek var kamuflaj ayarlari, tank icin dekoratif parcalar ve tank icin resim yada yazi gibi seyler, bunlarin bazilari altin karsiliginda bazilarida oynadikca ucretsiz acilabiliyor. Turk bayragi diger bayraklar gibi ucretli bolumde. bir kere alinan seyler diger tum araclarda kullanilabilir yani premiyumsan 4, degilsen 2 parca ekleme yapilabiliyor. Direk Turk tanklari yok ama odenemlerde aldigimiz tanklarin bir benzerini bulabilirsin, ucak ve gemilerin olup olmadigina bakmadim.bol sans.

Sonunda kavuştuk :smiley:

2 Beğeni

Etkinlikleri takip edip pazarda satış yaparak kazandığım parayla altın Kartal alıp o şekilde aldım bayrağı. Kalan parayla da kamuflaj çalısı aldım. Etkinlikleri iyi değerlendirip efektif oynarsan para yatırmadan istediklerini alabilirsin. M60AMBT var Amerikan ağacında doğrudan Türk tankı olarak. Premium ve zamanında etkinlik ödülü olarak verilmişti.

1 Beğeni

BRRRRTTTT Geliyor

1 Beğeni

Tam bunu yazmaya gelmiştim. SONUNDA.

A-7D tarafındaki taarruz uçaklarının yoğunlukta olduğu ağaca gelecek. Bütün bunları göz önünde bulundurarak F-16 için ilk sıradaki ağacı ve A-10 için de taarruz uçaklarının olduğu ağacı öncelikli olarak araştırmıştım zamanında. Meyvelerini yeme vakti geldi, geliyor.:fire::fire::fire:

Araştırmalarıma göre A-10 emekliye ayrılınca yerini F-16 almış. Yani kuvvetle muhtemel F-104C ve F-5’den sonra F-16’dan önce gelmiş olacak. Yani en sol kanatta yer alabilir.

A-10lar emekli edilmedi. 2045 düşünülüyor. Edilince yerini F-35 alacak.

F-16 için A-10’un yakın hava desteği rolünü alması düşünüldü ama vazgeçildi (A-10’lar ağır yara almasına rağmen sağ salim iniş yapabildiği için). A-10’lar halen hizmette ve bir sorun çıkmazsa 2040’lı yıllarda emekli edilmesi planlanıyor.

Doğrudur. Yanlış terim kullanmışım. Sıra olarak belirtmek istemiştim.

İlk tahminim doğru çıktı, kısmen de olsa :slight_smile:

1 Beğeni