emektar
Ön Sipariş paketindeki sürprizden de bahsetseydin keşke
50 doları görünce hiç oralarına bakmadım ya. Yeniçeri de galeride yoktu paketteki linke basınca göründü. Teşekkürler ekleyeceğim.
12 gün kalan indirimde bundle 1445 TL yerine 773 TL’den satılıyor.
sağlam bir şekilde girip oynamak isterdim ama maalesef buna ayıracak vakit yok. ne video çekebilirsin ne de haber yapabilirsin artık iyice yandık.
ama çok güzel bir adım. press account dalgası için de maalesef alsam bile vakit ayırmak gerekir. haliyle artık öyle davranamıyoruz.
yillardir oynarim ama artik dayanamiyorum, nekadar nalet bir oyun oldu bu ya.
Tamir paraları ve kazanılan gümüş aslandan şikayetçiyim bende. Arcade Battles oynuyorum 5 tank vurduğum oyunu takım kaybettiği için kazandığım para 5k olmuştu premium hesapla ve tier6 tanklarla oynamama rağmen. Bide araçların br’i değişiyor sürekli, ben diziyorum mürettebatı uzman yapıyorum çöp oluyor herşey. Bunların yüzünden en üst seviye tankları açtığım halde oynamıyorum.
cok uzun yillardir oynadigim icin para konusunda problemim yok, ama dedigin gibi mac kaybedince aldigin para cok az. birde alman 7.0 giriyorum, macta 2 tankim patlasa ve maci kazansakta aldigim para tamire yetmiyor ben yinede oynayabiliyorum cunku yeterince param var. birde tanklarin br i degisiyor oda ayri bir dert, neye gore ve nasil ayarliyorlar anlamiyorum. olmayacak tank eslesiyor. en ust seviyede alman -amerikan tanklarini patlatamamaktan cok sikayetciyim. yan tarafindan 5 defa vurupta tek yedigimi bilirim. kufur kiyamet evde. komsular nezamana kadar dayanir bilemem. hanim surekli ya sen Farming falan oynasana diyor surekli
sikayetciyim hakim bey
omrumu yedi bu a…
Tamir parasından dolayı bazı maçlarda para kaybı yaşıyordum artık kaybettiğim parayı oyun geri veriyor. Otomatik tamir ve dolumun açık olması gerek ve galiba premium hesaplara özel bu geri ödeme sistemi. Eskiden günde 4 saat oynadığım oyunda 1 saat kalamaz olmuştum para kaybı yaşamamak için ama şimdi her tankla yeniden oynuyorum. Birde kendi takım arkadaşınız tarafından vurulursanız tamir parası ödemiyorsunuz artık.
lanet olsun bu oyunu yapanlara.
KDKFVJGHBDFCNSKWDL ne oldu yine
5397 saatlik oynanisin bana vermis oldugu yetkiye dayanarak yaziyorum. cok uzun yillardir oynuyorum bu oyunu ve artik sacma sapan olmekten araclari vuramayip onlarin beni vurmasindan cok sIkIldim.
soyle anlatayim, ben oynarken vuramadigim ve bu yuzden degistirdigim tankin bir baska haritada bana tek atmasi gibi. mesela teneke kutusu olan bmp serisinin olmemesinden ( ben oynarken makineli tufekle bile olduruyorlar ne hikmetse)
kucuk bir fotograf ornegiyle de aciklmk isterim
ustteki BMP serisi tareti ucmus oldugu icin hangi seri hatirlamiyorum. neyse on tarafindaki deligi goruyorsunuz bunu T10-M agir tank ile actim 295mm lik 25kg lik topla. bu tank o atistan sonra patlamadi dondu ve beni vurdu atis mesafesi falan fotoda net. allahtan sol tarfta arkadas vardida o patlatti tanki, o olmasa herif beni oldurecek. bunun gibi inanilmaz seyleri son iki senedir yasiyorum, ama yillardir oynadigim icinde bir sekilde takiliyordum oyuna. bu yazi boyle uzayip gider yani daha birkac ornek daha var. usenmesem videolari yukleyecegim de … neyse harbiden daral geldi. yarin yine girecekmiyim evet girerim ama ALT=F4 ile cikmak istemiyorum artik.
Valla bende premium tanklardan bıktım. Etkinlik olduğu için üst seviye tanklarla oynadım ilk hafta kazandığım puanı 1.2 ile çarptığı için. Herkes almış premium tankları hiç vurulmuyorlar hemen tek atıyorlar. Helikopteri uçağıda ayrı bir sinir ediyor üst seviyelerde oynarken.
aynen helikopteri ucagi da bir dert oldu. tank mi oynuyoruz ucakmi belli degil.