War Thunder’da tank savaşları Adana’da yaşansaydı…
Bu ekrandan hiç altın kartal çıktığı oluyor mu meraktan soruyorum hiç o kadar ilerleyemedim
inanirmisin bunca senedir hic dikkat etmedim, ama olsaydi heralde farkederdim. yarin bakarim artik. 2014 yada 2015 ten buyana oynuyorum ilk defa cikti. Parayada hic ihtiyacim yok aslinda ondan cikti bence
Gorev Yapici basarimini nasil aliniyor onun videosudur arkadaslar, kanala abone olarak destek olmaniz temennisiyle, iyi seyirler.
Şu haritada her saniye ölüyorum. Bi insan her konuda mı yeteneksiz olur… : (
anlasilan bugun sansli gunun degil
Tamir kitini aldım. Şimdi onlar düşünsün
Kendi fikrimi söylemek isterim. Word of tanks da oynadım Burak, 2017 den beri oynuyorum bu oyunu ama şahsen war thunder derim.
War Thunder’dan sonra World of Tanks’e geri dönenin kendisine saygısı yoktur. Zaten istesen de bırakamazsın, oyunu sileceğim bi daha geri dönmeyecem dersin iki gün sonra bi bakmışsın ekranda War Thunder Installer yeni dosyaları indiriyor (Zaten halihazırda yeni Major Update geldi). günde en fazla bi maç yaparım dersin, bi bakmışsın gece saat ikisi, realistik modda onaltıncı maçın yeni bitmiş, bi de bi özel savaşa gireyim dersin.
Bu War Thunder öyle bir bağımlılıktır. Bi kere bulaşana geçmiş olsun. Oyuncusunun hem nefret ettiği hem de çok sevdiği başka bir oyun yok bu alemde.
Yada bir f-4 çekerim altıma
Top tier eziyettir, oynamayın.
- Mekanize Piyade Tugayı çıktı karşıma.
her tier eziyet, özellikle benim gibi beceriksizseniz
Herkes annesinin karnından oynayarak çıkmıyor maalesef zamanla olacak şeyler bunlar. Kolay bir oyun değil nitekim.