Unreal ile eğlenmece
Sanırım gerçekten unreal physics
1 saatte hemen bi deneyeyim paslanmış mıyım dedim de beklemediğim şeyler yaşandı
Sanırım üstteki kütlenin alttakinden daha ağır olması problem. Bir videoda görmüştüm böyle durumlarda fizik motoru sapıtıyor.
@Ulanalp Hocam Marmaray modellerinin 3d dosyaları mevcutsa paylaşabilir misiniz bir projem var sizi de yapımcılar kısmına ekleyecem
Özelden devam edelim hocam, projenizi merak ettim
Aaa uçan tren zaten bi bu kalmıştı başımıza gelmeyen
Tamam hocam
Hocam merhaba bende marmaray ile ilgilenen biriyim projeniz çok iyi olmuş elinize sağlık
off şahane eline sağlık hocam. şunları .stl olarak paylaşsan da bassak ya. marmarayda çalışıyorum da
Merhaba , okulda bitirme projemizde metro ile ilgili araştırma ve arge yapıyoruz , teknik çizime , model dosyasına erişimimiz oluyorum
reis sen trenleri çizerken blueprint falan kullanıyormusun
Bende bir blenderda deneyeyim dedim, daha bitmedi ama son noktaya geliyorum, çok güzel oldu canavar gibi, yıllar önce gelip buradaki modellere bakıyordum, ulanalp hocamın ellerine sağlık çok iyi motive ediyor
reis süper olmuş çizerken dıştanmı başlıyon yoksa direk içtenmi modellemeye başlıyon bende blender kullanıcısıyım bu arada
Hyundai Rotem Marmaray seti geliyor oley
Ankara Metrosu İvedik-Akköprü arası da bu deneyimi yaşatıyor
önce gövde şeklini çıkar sonra içinin duvarlarını yap sonra kapılar öyle devam et ama doğru olduğuna emin ol