Amazon prime da 16 temmuz da bunları ücretsiz verecekmiş bilginize sadece 48 saat sürecek bu arada bilginiz olsun
Steam key vermedikten sonra pek bir anlamı kalmıyor.
%90 ya ya epic gog bide amazon games var ya orası olur diye düşünüyorum bakalım
Beyler ne diyorsunuz alınır mı?
Hemen hemen buradaki need for speed oyunlarının hepsini oynadım, araç dinamiği ve sürüş zevki olarak nfs rivals dışında diğerleri pek beni tatmin etmedi.
5 - 12 eylül de epic de bedava amazonu beklemene gerek kalmadı
fm’yi almayı unutmayın,
Bende FM23’te var prime gaming vermişti ama oynamayı beceremedim. Manchester United’ı adam edecektim olmadı
Hazır taktik indir, wonderkidleri transfer et, bütçesi ne kadar bilmiyorum ama koca ManU bir tane de yıldız alır şampiyon olursun ilk sezon olmasa da olur malum premier lig.
ayda yılda bir ücretsiz dlc paylaşılıyor daha önceki sürümlerinden sahip olduğunuz eklentiler kullanılabilir olacak.
Bu gün patron çıldırdı.
Amazon gaming’deki çok kötü olmayan oyunlar, boşa gitmesin belki alan olur.
doom eternal.
CJD4R-PTJW9-RMJPH-29GHH-W6VKZ
-
DOOM Eternal oynamak istediğiniz hesap altında Microsoft Store’da oturum açtığınızdan emin olun, ardından sağ üst köşede, arama çubuğunun yanındaki hesap düğmesini seçin.
-
“Kod veya hediye kartı kullan” seçeneğini içeren bir menü açılacaktır.
-
Bu seçeneği belirleyin, 25 karakterlik kodu girin ve içeriği hesapla ilişkilendirmek için ileri seçeneğini tıklayın.
Bioshock remasterd gog.com
D2NLAE856F817E8970
Kerbal Space gog.com
SS4GD0FBA40784B106
Arcade Paradise gog.com
35LUD3565D11AFFC45
Mindnight fight espress gog.com
VSJ3A8F1D8A228A170
hard west 2 gog.com
9F4R3117A108D31B54
indisturia.gog.com
JE8CF831E25A4EE6C6
greedfall gold edtion gog.com
LCG49BDCC204F0007C
showgunners .gog.com
WRDWE173076F47D6FF
LEYRB9E09DFCDBE560 mafia
Y5BW6B8AC3931D8655 plague tale
gog.com
Hala oynamayan ya da kütüphanesinde olmayan varsa Half Life 2 ücretsiz dağıtılıyor.
Half Life serisi bir başyapıttır severek oynadım tüm serilerini (alyx hariç vr yok ) Half Life 2 sizde yoksa almayı unutmayın çünkü Half Life 2 sahipleri ücretsiz olarak RTX dlc sini alabilecek ama henüz çıkmadı.