Unutmayın!. Haftaya askeri bir oyun var galiba. Asker kokartı var görselde.
Aslına bakarsanız Steam de en az Ep*c kadar ücretsiz oyun veriyor. Sadece bunun reklamını yapmıyor. Çünkü marifet değil.
yaw hocam steamin verdiği ücretsiz oyun ile epicin verdiği bir mi? epic aaa oyun veriyor steam in verdikleri oyun bile denmez
ayrıca epic kendi cebinden veriyor ücretsiz oyunların parasını steamda ise yayıncı veriyor bedavaya hayır bir de ep*c yazarak neyin sansürü bu anlamıyorum
Epic bilindik ve genele hitap eden popüler oyunları veriyor steam’ın çerezlik verdiği oyunlarla karşılaştırmak saçma.
Steam nere Epic nere adamlar zamanında gta 5, fs 22 verdi
Zamanında çok güzel bir yorum görmüştüm.
“Oyun alacaksanız Steam,Oyun lootluyacaksanız Epic Games.”
Elbette bir değil burada bahsetmek istediğim Steam’de de sık sık ücretsiz oyunlar dağıtıyor olması. Ep*c Games ücretsiz oyun vermekten başka bir işe yaramaz bir platform, haz etmiyorum. Sansür o yüzden.
Epic’e niye p*ç muamelesi yapıyorsun? Arayüzü berbat ama çok sağlam oyunlar verdi, oyuna girip sorunsuz oynuyorsun,ubisoft oyunları bir ara aşırı ucuzdu, kuponla 60tl’ye gold paket ac alırdık, halen daha bazı fiyatları güncellemedi ancak fiyatlar eşitse gider steam’den alırım ayrıca steam’in verdiği şeyler kodlama dersi gören ecnebi lise öğrencisinin ev ödevi, steam’in yanına yaklaşamaz ama o kadar gömmeye gerek yok.
He bir de yaptığın her alışverişten ödül veriyor. Yüzde kaçını veriyor hatırlamıyorum ama yine de düşük bir kısmını kupon olarak veriyordu. Dildeğin zaman kullanabiliyorsun. Bence Epic Games’e haksızlık ediliyor. En delikanlısı o çıktı oyun platformlarının arasında.
Cloud save sorunları yaşadım çok kez. Snowrunner ilk burada çıkmıştı mecbur almak zorunda kaldık. Sürekli eski save’e sıfırlanıyordu. Birde sürekli senkronizasyon sorunları oluyor.
Bedava oyun dağıtması onu delikanlı yapmaz. Oyun sektörüne zerre katkısı yok. Rocket League ve Fall Guys gibi oyunları satın alıp P2W hale getirdi harcadı. Bedava oyun dağıtmakla oyuncu dostu olunmuyor maalesef. Oyun sektörüne zerre katkısı yok. Ha iyi yaptığı tek şey Unreal Engine. Göz ardı edilemez bir ürün. Mobil için oyun çıkarıyor ama indirmek için APK kurmak gerekiyor. Niye? Google ve Apple’a komisyon ödemeden daha fazla para kazanmak için. Oyuncu dostu delikanlı platform bunları yapmaz. UE dışındaki her şeyi rezil durumda. Steam bu yüzden rakipsiz. Oyun sektörüne her konuda değer katıyor. Linux oyunculuğunu yükseltiyor. Oyun oynama ve sosyalleşme konusunda rakipsiz özellikler sunuyor.
Amazon Prime Gaming pek çok oyunu ücretsiz dağıtıyor, GOG sunucuları problemli olduğundan tekrar tekrar deneyerek zorla kabul ettirmeniz lazım, Epic Games ve Amazon Games bağlantılı oyunlarda sorun yok
amazon üyeliği olmayanlara the outer worlds: K7HMAC8D2F7E8E93FB
overcooked 2: GVNH94054E33D79125
İlk oyun benden eksi aldı. Bakalım yarın ne verecek.
instagram`da gördüm subnautica verme ihtimalleri varmış ben oyunu 5 gün önce felan steam dan satın almıştım acaba iade mi etsem çok arada kaldım
Selefi rejim oyunlara bile girmiş, sunucularından yılbaşı etkinliğini kaldırmışlar.
22 Aralık Wizard of Legend
https://store.epicgames.com/tr/p/wizard-of-legend-21c07d
Bu sene çok Epic Games yılbaşı hediyelerinde çok sönük gidiyor. İnşallah sona doğru toparlar.
DREDGE | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
860 TL lik oyun yarına kadar ücretsiz oldu.