Turkeymap marmara pack devamı

Devam kral devam 2 aya kalmaz diğer haritalar pert olur. Bir de anatolia dlc duyurulursa omg cicız

4 Beğeni

Sizce Hata Varmı Hata Varsa Düzelteyim

En azından 1:19 ölçeğe 1:1 köprü modeli denenmiyor buda bir başarı

4 Beğeni

yani sizin kadar iyi yapamam yarışamam bile

Uzun Aradan Sonra

1 Beğeni

Yapılacak yerler bu yerlerdir istek ilçeniz varsa ilerde yapabilirim

2 Beğeni

izmir cesme izmir konak sehır merkezı alsancak yol ustu ve karsıyaka menemen’e dogru rahat sekılde gıdelım menemen aliağa dogusunda manısaya gıtmek ıcın bergama kınık soma kısım olursa rahat olur ızmır’ın guneyınde ıse aydın’a gıtmek ıcındır ızmır ayrancılar torbalı tepeköy selcuk efes otelı ve ıstıkkatmet kuşadası ve aydın

1 Beğeni

Merhaba Abim Harita İzmir Çiğli Buca Adran Havalimanı ve Gaziemir mi
Ankara Kızılay Mamak Sincan Beypazarı ve Yenimahalle mi

Bursa tam istediğim gibi olacak anlaşılan. Çekirge yapamazsan canın sağolsun

1 Beğeni

valla izmire hiç gitmedim gitmiş gibi oldum :grin:Oraları İlerde yaparım mahalle gibi yerler gelmez sadece ufak şehir içi yollar

Gelibolu Malkara Ve Şarköyden Kesitler

1 Beğeni

Bu sefer görsel atamadım fakat süreç ile ilgili olarak haritayı test ettim (bitmedi sadece yaptığım yerler) Bir kaç görünmez duvar hatası ve yollarda çimen hataları var onun dışında gelibolu ve malkara bitti eceabat yolu yapılıyor köprü ve gişeler bitti 1915 ç. lapseki kısmı bitti lapsekiye başlandı çanakkale merkez tüvtürk yapılıyor ardından çan biga eceabat muratlı çorlu m.ereğlisi kırklareli merkez ve babaeski yapılıcak

yolcu yük alımı gibi seçenek olacakmı

def işlerini bir türlü yapamadım yüksek ihtimal ilk sürüm olmaz

Merhaba Abim Free indir Tarih Çikiş mi

artık böyle sorulara cevap vermeyeceğim çıkınca ne zaman çıktığını görürsün artık böyle sorular sormayın

Lapsekiden ve tahmin etmenizi istediğim yapılan kavşakın görselleri (İPUCU) çanakkale merkeze yakın

Çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum ve kolay gelsin demek istiyorum.

bunun haricinde Şöyle bir sorum var, haritacılarımız neden şu formülü kullanmak yerine illa kendini detaylara gömüp projesini hep zora-çıkmaza sokuyor:

Ölçek: orijinal SCS (1/19)
Yollar: paralı yollar (edirne’den Urfa’ya, sakarya’dan İzmir-aydın’a, samsun’dan Hopa’ya)
Harita boyutu: orijinal SCS (oyundaki Türkiye haritası)

Hayır gerçekten, Atlayın il ilçe ne olacak yahu! Şereflikoçhisar da olmasın, ne bileyim, Osmaniye de sadece otoyol kenarında gözüksün. Yeter ki ortaya bir harita çıksın, çıkmasın mı? Promods zamanında TR’ye girdi diye sevindik güneyden, yapan Belçikalıyı bıktırdılar sonra, nihayetinde durdu burası -sonradan bir Türk haritacıya geçmesine rağmen! Bakın Emre yeniledi Antakyayı Beleni filan çok da güzel oldu ama… Belçikalı kabasını yapmasaydı, yoktu buralar. Adana örneği ortada (Eleman Ankara’ya kadar Mersin’i yaptığı gibi eksik-kötü şehir detaylarıyla bile olsa yapsaydı, sonra Emre gibi birileri gelir rework ile hallederdi, şuan çivi çakılmıyor mesela.)

hayır hala düzgün bir komple TR haritası yok. Ruslarınki gibi biri doğuyu biri güneyi filan yapıp yol bağlantıları ile ortaya tek Türkiye çıkarma gayesi de yok, varsa yoksa Marmara! Komple bir TR haritası Fi tarihinde yapıldı, gayet gelişigüzel ama yapıldı ve zaman içinde birileri düzenledi bu haritayı -ege mesela çok güzel olmuştu hatırlayanlar varsa. Sırf bu yüzden o Roex’çi eleman Arayas’a kızamıyorum abi, en azından az az yapıyor doğru-yanlış da olsa.

2 Beğeni

Gerçekten haklısın zaten bende öyle yapmıyorum yani her yer olsun demiyorum mesela şu anda çan ve biga yapılıcak bi oyuncuyusbis olsaydı çanakkale dörtyol ve lapseki yolunun ikisinide yapardı ama ben sadece lapseki yolunu yapacağım eceabat ufaktan olacak ama dediklerin gerçekten çok doğru ayrı ayrı bigün ankara bigün izmir gibi yapmak benim mapi kalitesiz yapar daha doğrusu yolları sığdıramam diye öyle yapmıyorum daha önce denedim çok uğraştığım yer çöp oldu