Beta sürüm ve ölçekten dolayı diye çok birşey diyemiyorum ama olmamış gibi otogar binası çok yüksek kalmış otogarın arkasında o kadar yüksek binalar yok eski mezarlık var yeşillik yaparsan daha iyi olur. Birazda yolarını dar yaparsan daha iyi olur normalde otobüsler bile gir çık yaparken manevraları zorluyor.
scs modellerini bi biz kullanamadık anasını satayım ![]()
evet dediğin gibi beta sürümünde bilerek daha çevreyi yapmadan attım çünkü ne kadar görseller olsada çevreyi çok iyi bilemem gitmiş ve görmüşsünüzdür diye düşünerek yaptım @TangoCharle fark ettim en yakın sürede düzelticeğim
Lüleburgaz çok şükür bitti gerçekçilik açısından bazıları gelecek kimseden bahsetmiyorum düşüncem hiç lüleburgaza benzemiyor saraya benzemiyor diyecek fakat belirtmeliyim sadece sürüş açısında yapıyorum
saray’ın tıpkısı olmuş diyenler bu yorum altında toplaşıyor
Haritanın son durumunu paylaşmak istedim bazı yerler ileride gelicek fotoğrafa sığmayan şu anlık birazda Gelibolu Tarafları ile ilgileniyorum
Fatih Başka Modcuların Maplarini buraya atma o mod yanlış anlamadıysam tr extended ve bana ait değil diğer görselde zaten almanyanın ortasından yer atmışsın
aynısı olmuş eline sağlık 2012 den kalma assetleri kullanmışın
he bi de o fsm ve 1. köprü birleştirilmiş hali mi
1453 reisullah köprüsü 2053 de tamamkanacak inşhaallah
hayır 15 temmuz köprüsü evet eski assetlerle yaptım
dediğiniz şeyi anladım fark etmeden ikitane asset koymuşum düzelteceğim
diğer haritacılar tir tir titriyor kral devam
Ölçek 1:19 mu?
Evet daha doğrusu bölgeden bölgeye değişiyor