TURKEYMAP MARMARA PACK DEVAMI

Beta sürüm ve ölçekten dolayı diye çok birşey diyemiyorum ama olmamış gibi otogar binası çok yüksek kalmış otogarın arkasında o kadar yüksek binalar yok eski mezarlık var yeşillik yaparsan daha iyi olur. Birazda yolarını dar yaparsan daha iyi olur normalde otobüsler bile gir çık yaparken manevraları zorluyor.

scs modellerini bi biz kullanamadık anasını satayım :smiley:

2 Beğeni

evet dediğin gibi beta sürümünde bilerek daha çevreyi yapmadan attım çünkü ne kadar görseller olsada çevreyi çok iyi bilemem gitmiş ve görmüşsünüzdür diye düşünerek yaptım @TangoCharle fark ettim en yakın sürede düzelticeğim

Lüleburgaz çok şükür bitti gerçekçilik açısından bazıları gelecek kimseden bahsetmiyorum düşüncem hiç lüleburgaza benzemiyor saraya benzemiyor diyecek fakat belirtmeliyim sadece sürüş açısında yapıyorum

saray’ın tıpkısı olmuş diyenler bu yorum altında toplaşıyor

Haritanın son durumunu paylaşmak istedim bazı yerler ileride gelicek fotoğrafa sığmayan şu anlık birazda Gelibolu Tarafları ile ilgileniyorum

Güzel Bişey Yeni İstanbul Havalimanı hartia mi
Harita Değil Gercek trafik ve Yolucuk yok mi

Fatih Başka Modcuların Maplarini buraya atma o mod yanlış anlamadıysam tr extended ve bana ait değil diğer görselde zaten almanyanın ortasından yer atmışsın

Üsküdardan bir parça

1 Beğeni

Yeni Üsküdar Görselleri

aynısı olmuş eline sağlık 2012 den kalma assetleri kullanmışın

he bi de o fsm ve 1. köprü birleştirilmiş hali mi

2 Beğeni

1453 reisullah köprüsü 2053 de tamamkanacak inşhaallah

3 Beğeni

hayır 15 temmuz köprüsü evet eski assetlerle yaptım

dediğiniz şeyi anladım fark etmeden ikitane asset koymuşum düzelteceğim

Düzelttim

yeni yerler hayırlı olsun

1 Beğeni

Hala Yapılıyor Pendik %80

diğer haritacılar tir tir titriyor kral devam

5 Beğeni

Ölçek 1:19 mu?

Evet daha doğrusu bölgeden bölgeye değişiyor

Yeni Görsellerden az çok nereye gittiğimizi anlarsınız
(haritada bir kaç yer bitince yayınlayacağım yer söylemeyim)