Herkese merhaba zamanında yapmaya başladığım ve sonradan duraklattığım bir projem vardı ve bu konuda onun devamı hakkında bilgi vericem yeni konu açmmamın sebebi konu kapatılmış ve uzun süren bu beklemeden dolayı hepinizden özür dilerim haritadan bir kaç kesit (haritaya sıfırdan başlanmıştır bunun içinde özür dilerim)
ve bir kaç gizli yer
2 Beğeni
sizden bir isteğim olacak öneri olarak yerler söylerseniz sevinirim
Şemdinli gelse tadından yenmez be
Kırklareli gelecekti hani yok mu? ya bu Kırklareli’nin yüzü hiç mi gülmez kimse yapmıyor
1 Beğeni
öncelikle dediğiniz yerleri yapmayı çok isterim fakat şu anki gidişata göre en mantıklısı kırklareli bursa ilerde şemdinli ise aşırı zor türkiyenin diğer ucunda olduğundan
1 Beğeni
Hakkari Yüksekova gelir mi?
1 Beğeni
Bursa merkezden başlayıp Hakkari’ye ardından Şemdinli yönüne uzanan bir rota eklenebilir aslında…
böyle bir şey biraz saçma olur yani ortada samsun trabzon ankara gibi yerler durarken hakkari biraz zor haritada belli olmasıda zor olur defsiz ilerliyorum defler olmadan şu anlık yakın yerler
herkese merhaba şu anda sizlere istanbuldaki bazı yerler ve saray (Tekirdağ) yolunu göstermek istiyorum sizce nasıl olmuş hatalar varmı önceden söyleyeyim hala yapılıyor
2 Beğeni
Merhaba abim bişey tarihi çıkış gün mi free
Fatih azcı bekle kral daha
biraz da türkçe geliştirsen olmak anlamak sen
iç anadolu kısım gelir mi
rework bende farkındayım lazım örneğin bir spoiler veriyim şu anda saray ve lüleburgaz tarafı yapılıyor lüleburgaz ve sarayda beğenmediğim yerler var tekrar yapacağım aynı zamanda birazda fatih tarafı ile ilgileniyorum @Fatih_han iç anadolu önceliğim bence bi ankara gelmeli fakat sizce yapacağımız zaman direk otoyolu yapıpmı ankaraya bağlayalım yoksa bolu düzce karabük gelmeli mi
başkan sen önden bi Lüleburgaz çevre yolu ekle önden hazır olsun gerçekte yok ama olsun iyi olur
Lüleburgaz şehirler arası otobüs terminali sizce nasıl olmuş (sadece scs modelleri kullanıldı bu nedenle çokta kaliteli değil )