İnşallah abi.daha fazla aksesuar çeşitliliği de çatır çutur gelir.
Bu arada abi yeni dorseler ile dorse özelleştirmeleri artacak mı?(örnek led,fırfır.)Bu arada abi krom jant kapak üstüne fırfır eklenirse güzel olur.çünkü kapak boş kalıyor.fırfır eklenirse daha güzel gözükür.biraz yazı uzun oldu ama kusuruma bakma.iyi akşamlar.
Bilmediğin şeylerde abuk subuk şeyler yazma.araştır.
Hocam böyle scania touring,man,neoplan otobüslerinin olduğu ayrı bir oyun gelirmi.?(!)
Hem hazır bir harita varken haritayı değerlendirmiş olursunuz.
Nasipde varsa eee bu kadar
Aykut elmas
Şu konuyu açtığına pişman ettiniz hasan abiyi
Abi rahatsız ettiysem kusura bakma ama egzoz dumanına ne oldu acaba ?
yoğun istek üzerine ( geçici veya tamamen olarak ) kaldırıldı
Tam sürüme ne zaman gelecek🙄
Çekici körüğü eklenecek mi?
Sen şimdi tırı da çatır çutur sürüyorsundur
Geçici diye biliyorum, çünkü aşırı derecede fazla vuruyordu dumanı. Zaman gösterecek bunu
Önceden trafik araçlarının sesleri vardı ve ışıkları kabin içine yansıyordu ama şimdi yok.Tekrardan geri eklenebilirler mi?
İnşallah kısa sürede tekrar eklenir
Net bir bilgi yok fakat trafik sistemi değişecek ileride. Yolda duraksamalar, ışıkların buglu şekilde tır kabinine vurması, yol verme vb gibi olaylar yeniden yapılandırılacak.
I’m kinda suprise they already begins doing some small rework despite the game was launched about 2 years ago and not 5+ years minimum. Pretty impressive actually
Şu oyuna dorse özelleştirme getirin ya dorsede plaka yok ışık desen yok yanlarda geceleri sanki arkada dorse yok dingil kaldırma yok
Okurken Türkçem Bozuldu
Merhaba, size birkaç husutan bahsetmek istiyorum. Oyunda bulunan araçlardan stream adlı çekicinin panjurunu malasef ekstra bölümünden parça olarak boyalı seçemiyoruz, skin ile yapılabiliyor fakat malesef hoş durmuyor, ayrıca aracın en önemli parçası. Şahsen ben ve benim gibi olan oyuncular skin yapmaktan çok keyif alıyoruz aracı istediğimiz gibi modifiye etmek ve sonucunda bizi tatmin etmesi gerçekten hoş oluyor. Stream st gerçek hayatada en çok üstünde modifiye yapılan bir çekcidir, çünkü en güzel ve detaylı modifiyeler styler bu çekicde kendini gösteriyor. Umarım en yakın zamanda bir el atarasınız. Ayrıca diğer eski kalan çekicilerede bir yenilme getirmeniz şart. Parça özelleştirme sayısı olarak yeni gelen araçlardan geri kalıyorlar. Bu panjur işini ara güncelleme veya small update olarak getirmeniz dahi bize yeter. Umarım mesajımı gôrürsünüz. Kolay gelsin. Başarilar diliyorum
Bertan abi demişti yazilim tarafı bos olursa eklenecek daha aksesuar
Merhaba, Truck Simulator Euro 3’te bu ay bir gelişme var mı?