@bertan06 1 Milyon Olayı Hata mı harcayalım mı veya hata değilde hediye flan mi (etiket icin özür dilerim)
BENDEDE OYLE NEDEN
Blok-alıntı
Bu duman işine care bulunmazsa oyun oynanmaz en iyisi kapatma özelliği gelmesi zaten bende hiç sevmiyorum bide çok kastırıyor
Bu bug güncellemesi yaptım benim param 1.331.000 k ve oyuna girdim 331k param gitti bütün emeklerim gitti şimdi 1mn kalmış sadece geri kalan 331k sayın yapımcılar .
Kaldırma ayarı gelsin ya oyunu oynuyamıyoruz
Bertan abi Yeni Güncelleme geldi ama param gelmedi para hala 1m hala lütfen düzeltin para hepsi gitti param 2740 tı şimdi de 1m var offfyaaaa
dont speak for everyone, some of us like it
sakin olun la gençler
duman şu anda daha test aşamasında ileride ayar gelir rahat olun
bi de duman kapkara ne oldu yav tırların motor mu bitti
Alexis don’t be too offensive! I’m not try to defend him but some of his statement is true. Dust effect on offroads currently already good enough makes FPS drop, at least in minimal impact for low end device like me.
But I do agree if developer add it as options to turn on & off for better performance as Yusuf mention about it just like graphics setting.
Arkadaşlar ayarlarda müzik seçeneyi gördüm çok yakında falan diyor ne ola bilir
bence muzik dediğine göre kişisel dorse flan
Sahne Hazır Abi @bertan06 sendeyiz
Artık güncelleme gelsin ya beklmekten ağaç olduk
Güncelleme de emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık TEO3 BİR AYRICALIKTIR @bertan06
Bertan Abi şimdi bize atılan dosyadaki turkey karşısındaki linkimi değiştiricez veya turkish yazan yerin karşısındaki yere mi link yapıştırıcaz
Örnek ;
Slow türk: Link (birde kaç boşluk birakcaz flan ?)
şeklindemi ?
Bana gelmdi güncelleme betadayım