Truckers of Europe 3 (ana konu)

What a great and beautiful truck! But the only thing I feel less exciting is engine sounds. It’s realistic as real truck but sounds quality a bit poor, like recorded from cheap microphone from mobile or something same with Ford F-Max.

I don’t know why you did not use engine sounds anymore from EVR like DAF truck you did before.

2 Beğeni

Bertan usta bu durum a el atın Beta olanların yarısına güncelleme gelmedi :heart_eyes:

1 Beğeni

@bertan06 hocam böyle bir sıkıntı var.müzik çalmıyor,yazılar gözükmüyor.çözerseniz iyi olur.cihazım samsung galaxy j5 2016.android vesiyonu:7.1.1.(not:discordda bugs bölümüne de yazılmıştır.iyi çalışmalar.

baba sorması ayıp bu radyo hangi format müzik ile çalışıyo MP3 ve MP4 denedim olmadı CD falan mı var yoksa haberimiz yok :grin:

Bertan abi tırlara skin yapamıyorm çözümü varmı acaba önceden yapabiliyordum simdi ise olmuyo yapabilen varsa söleyebilirmi?

Ekranı ikiye bölerek yapabilirsin dostum şuan yapımcılar birşey yapamaz heralde çünkü android obb ve data dosyalarına erişimi engelledi eğer bulursam nasıl yapılacağını buraya atarım

1 Beğeni

Tamam karşim saol

Bu kişi için çözüm kardeşim, klibi YouTube’dan Türkçe’ye çevirmeniz gerekiyor.

1 Beğeni

oyunda bazı yazılar yok Emirhan gardaşımın attığı bi de fotoğraf kısmında yazılar yok herhalde çeviri hatası

1 Beğeni

Arkadaşlar kisisel dorseye baslanmısmı bilgisi olan yasşın

Genel olarak yerel dosyalara erişimde sıkıntılar var henüz tam olarak çözülmedi düzeltildiğinde fix update gönderilir. Son yaptığım testlerde sorun çıkmadı.

8 Beğeni

Hocam radyoda bir de yeni aracın camlarında sıkıntı vardı.bunlar çözüldü mü? @bertan06
Hocam bu arada kurt egzoz’dan haber var mı?:grin::grin:

Birazdan dinletirim hoşunuza giderse sonraki güncellemelere ekleriz :slight_smile:

8 Beğeni

Abi özel dorse hakkında bilgi vericez demiştin ne zaman gelecek sende getir bize bir 5 kapaklı tırsan :joy:
Sonra vur elini lench rampaları @bertan06

1 Beğeni

5 kapaklı var zaten oyunda.

6 Beğeni

Hocam biz senin yaptığın ve wanda ekibinin yaptığı şeyleri beğenmez miyiz?:sunglasses::sunglasses: @bertan06

1 Beğeni

Abi var ama bizim değilki patronun biz kendimize istiyoruz 5 kapak :joy: bide çift dingil kaldırma ohh
Seviliyorsun abi❤️

heycanlandırdın bizi abi :smile:

Abi sesi nernden diniyeceğiz kurt eksoz sesini duymak istiyorum lütfen abi

Abi hani egzozzz abi hani kablooo hani saatttt :joy: