6 ay değil ya 1 senedir gelmiyor oyuna güncelleme (!)
Discorddan ban yedim ban talebi falan acilacakmi bu arada gercektende emeğiniz cok fazla sizlere ve ekibe cok tessekkur ederim.Bu oyunun otobüs oyunu (fiziklerle ve grafikler ayni) cikarsa acayip sarar tabiki once simdiki oyunun tam surumunun cikmasini 4 gozle bekliyorum @bertan06
Banlandıysanız ve itiraz etmek istiyorsanız aşağıda belirtilmiş olan hesap ile iletişime geçebilirsiniz.
Discord: raintr (Üst yönetim)
Teşekkür ederim
Biraz az sallamışsın, keşke 2 sene filan deseydin daha doğru olurdu
Arkadaş isteklerini kabul etmiyor
5 ay olmuş zaten ne sallaması
Bu arada bertan hocam bir gelişme var mı @bertan06 ya da bu güncelleme de bizleri neler bekliyor.rahatsız ettiysem kusuruma bakmayın.iyi akşamlar.
Çok soruyorsunuz cevap vermeye zamanım olmuyor şu an bir kaç özellik ve iki yeni kamyon sıradaki güncelleme için hazır sayılır fakat özellikler ve kamyonlar ayrı ayrı güncellemelerle de gelebilir toplu bir güncelleme de getirilebilir bu konuda net bir şey yok.
Sir, is the update close, how much time does it take?
o gün bu gün değil ama demi abi :d
Ara güncelleme o bu oyuna 6 aydır adam akıllı birşey geldi mi ?
evet 22 ağustosda geldi ve herkesin beklediği birşey idi ve geldi adam akıllı güncelleme ?
Fotoğraf güncellemesi gelmeden önce istemeyi biliyordunuz(sadece sen değil).şimdi de adam akıllı güncelleme gelmedi diyorsunuz.
çok uzun süre yoktum da unity motoruna geçiş tam olarak ne ifade ediyo oyun oynanış vesaire
grafikler piksel olmaz inşallah ama piksel olsa da oynarız orası ayrı
şu Axor da hararet yapıyo bi seferde bi depo benzin yakıyo çok eskidi artık ya Bertan ustam ellerinden öper
unity motoruna geciş yapılmadı zaten hala unityde yapılıyor
T range kayışşşşş