Kolay geslin,emeğinize sağlık abi
Bertan hocam sanırsam çarşamba günü bir haber paylaşacaktınız.yeni haber ne zaman paylaşılır discorddan?
Emeğinize sağlık abim kolay gelsin yakında yeni güncellemeyi bekliyoruz
şu tırınızı iyi ceken yere dediğin olay radyomu :D?
Evet haber paylaşacaktık fakat vakit olmadı belki yarın bir ihtimal paylaşılır orada güncelleme detaylarını falan öğrenirsiniz. Başka bir şey olursa yine her zamanki gibi duyururuz.
Kardeşim Barton, YouTube’da içerik yaratıcısıyım ve aynı hesapta yüksek seviyeli bir hesabım olduğunu kanıtlayan videolarım var ama oyunu başka bir cihaza indirdim ve seviye düşüktü, sonra indirdim ve sorun çözülmedi.Ana hesaba dönüp save yaptım sonra indirdim hesabım gitti ve seviyeye geri döndüm.Benimki 3 ay önce ve hatta aynı sorunu yaşayan takipçilerim bile var ve Şu anda 0.3808 sürümündeyim. Çözümün ne olduğunu bilmiyorum.
Çalışmanızı ve oyununuzu gerçekten çok seviyorum, size başarılar diliyorum ve rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
Sorun var mı yok mu diye ofiste de baktık yine bir sorun çıkmadı. Muhtemelen Google ve hesabınızla alâkalı bir sorun olabilir. İnternet bağlantınıza dikkat edin belki onunla da ilgili olabilir ancak sorun yaşıyorsanız en olası ihtimal Google tarafıdır.
Hocam Yeni Bir Haber Vs Varmı Güncelleme İle İlgili Bide Discordda Ban Yedimde Af Vb Gelecekmi?
Ve Lütfen Yetkililer Yazdığım Mesajları Silmeyin Artık Yanlış Birşey Yazmıyorum Ban Yedim Sadece Rica Ediyorum Banimi Kaldırabilirmisiniz Diye Kaldırmazsa Sorun Yok Kaldirirsa Teşekürler Ederim Discord Adım Thai Man [ vazrentar]
We support you, keep working, but I have a question, will the update be in two weeks or more, sir?
Thank you very much, Mr. Bertan, for this valuable information. I hope everything goes well
İNŞALLAH BUGÜN GÜZEL HABER GELİR
Yakında…
İnşallah yarın bir haber gelir
Will you be posting on Discord today sir?
Atılan banları kaldırmıyoruz hocam iyi akşamlar
Why its so quiet? I want to know did unity resolved the problem ?
Oyuna 6 aydır güncelleme gelmiyor
Beklmekten bir zarar gelmez birzadah bekleyelim