Truckers of Europe 3 (ana konu)

@bertan06 hocam kırkayak tarzı sasilerin gelme ihtimali varmı bide kürt egzoz yada bos egzoz cesitleri gelme ihtimali varmı , bu tırlar yolda ozelikle sagda oylece duruyorlar

Kırkayak kesin eklenmeyecek ama benzer şasiler için net birşey yok muhtemelen onlarda eklenmez oyun Avrupa’da geçtiği için

Efenim güncelleme gelmesine tahminen ne kadar kaldı sıkıldık aynı şeyleri yapmaktan bilgi varsa söyler misiniz?

1 Beğeni

Yapmama özgürlüğünüz var.

4 Beğeni

Hiç düşünmemiştim abi sağol.Şimdi gidip hiçbirşey yapmicam.

1 Beğeni

Çimlere dokunmanı tavsiye ediyorum.

1 Beğeni

Dedi 4 sunucuda birden discord moderatörlüğü yapan adam.

1 Beğeni

Seni neden rahatsız ediyor bu kadar bu durum :slight_smile:

Teşekkür ederim bilgin için Abdullah, ben bile bilmiyordum.

1 Beğeni

Fazla konuyu kriletip LÜTFEN Sonucunda Bizi Madur Etmeeeeee ! @Abdullah_Cetintas

1 Beğeni

Tamamdır kankam iyi günler.

1 Beğeni

Renovate için dış kısım tamamlandı interior çizimlerine de ilerleyen zamanlarda başlanacak yarın muhtemelen bir haber paylaşırız son durumla ilgili. Yeni özelliklerin olduğu ara bir güncelleme gelecek bunların da duyurusunu yapacağız arabanızı iyi çeken bir yere çekin :smiley:

18 Beğeni

Bilgi için teşekkürler,kolay gelsin.

İnşallah kabin içi modifiye gelir bu ara güncelleme de :heart_eyes:

1 Beğeni

@bertan06 abi kırmızı ışık,ters yön ve hız sınırı cezaları gelse,ayarlardan cezaları açma kapama ayarı olsa?

3 Beğeni

Bertan abi ilerki güncelllemede tır logolarını kaldırmanızı bekliyorum haberiniz içinde teşekkürler👏🏻

2 Beğeni

bu volvo logosunu artık net bir şekilde görelim ayrıca bugün range t için para biriktirmeye başladım bile☺️

2 Beğeni

Güncelleme gelmedi :face_with_raised_eyebrow:

Aynen sonra Volvo’dan gelen tazminat cezasını da sen ödersin artık.

Yarın için söylendi.Saat 00 ve sonraki saatleri bugün olur.Bu saatlerde yarın söz konusuysa o saatlerin günü değil ondan sonraki gün kastediliyor.

2 Beğeni