Truckers of Europe 3 (ana konu)

Sabırlı Olamayız Çünkü :angry:

Dostum nerde paylaşıldı bu göremedim

I have spot something about Renault tires. In first picture, I notice this Renault have custom tires & rim, look closely…

…when I compare to latest wip image, all tires and rim are generic now. It’s not Scania (generic) tires used in modeling like we have in the game.

Do you will use that custom tires & rim from first image to the game? It’s not great to use generic tires honestly.

1 Beğeni

Gene kreş gibi olmuş burası, konunun kilitlenmeye ihtiyacı var sanırım. Oturup bu gençlikten medet umuyoruz biz de. :smiley:

1 Beğeni

@Hadzrien These are pictures created for the Discord announcement only. Well we haven’t plan custom tires for now. As always, you can customize wheels in the garage.

Her güncelleme ya da araç haritalar vs. aynı sürelerde gelecek diye bir durum yok. Güncellemeler 1 hafta sonra da gelebilir 1 ay sonra da gelebilir bunu zaten sık sık söylüyorum. Magazine lüzum yok çalışmalar düzenli bir şekilde devam ediyor. Normal şartlarda da güncellemelerde aksamalar olabiliyor. Oyun geliştirme süreçleri ve devamında gelen güncellemeler her zaman sıkıntılıdır zaman alır programlar hata verir yapıyla ilgili sorunlar çıkar vs. ama en nihayetinde her zamanki gibi güncellemeleri yayınlarız.

14 Beğeni

1000020464

Hocam oyunda ufak dikiz aynasını bombeli yapabilir misiniz?
@bertan06

Bence ona gerek yok. Ama ön ayna kesinlikle gelmesi lazım.

1 Beğeni

Aynen.Peron aynaların gelmesi lazım ve aynaların fps i eş zamanlı olması lazım ki gelecek bunlar.

Bertan Abi Renaultlarin iç modelemeye mi geçti niz :articulated_lorry:

1 Beğeni

Herif kafaya karpuz kabuğu geçirmiş :joy:

BU ARACİ OYUNA EKLEYECEKMİSİNİZ COK GUZLE OLUR
images

Çocukca sorular sormaya devam ediyorsunuz burası kitlenince de dc den modlara laf ediyorsunuz

1 Beğeni

Bertan did you noticed, In TOE3 drivers hands don’t turn along with the steering wheel, when viewing from exterior perspectives,

1 Beğeni

It was done this way for optimization reasons, I am sure it will be added in future updates.
@Emmanuel_Dwayne

tekrardan bir ara güncellememi gelecek yoksa yeni tır güncellemesimi bizi bekliyor acaba ?

1 Beğeni

Aynen ben de merak ediyorum.

@bertan06 Hocam merhaba.Bu sıralar yoğun çalışıyorsunuz sanırsam.yeni gelecek güncellemede sadece yeni araç mı eklenecek yoksa yeni aracın yanında ek yeni özellikler de mi eklenecek(örnek:yeni aksesuar,özellikler)gibi.Kolay gelsin.