Oo ünlü olduk

İnşallah en kısa zamanda gelir.
Bir sonraki araç güncelleme oylamasında inşallah mercedes mp3 ve mp2 kasa actros eklenir.@bertan06
Aynen yapılması çok basit bir şey zaten
@bertan06 abi acı ama gerçek sen daha iyi sini bilirsin ama dorse dingilini getir artık viraj dönerken lastikleri hep yardık
Dostum bence bu kadar tır yeter.İlerleyen güncellemelerde özellikler arttırılmalı.Kabin içi modifiye,kişisel dorse,şoförler,aksesuar seçeneklerinin arttırılması vesaire…
Benim tahminimce Renovate araçları geldikten sonra Bertan abininde açıkladığı gibi özellikler gelecek yeni araçların gelmesi tahminen 3 ay sonrayı bulabilir özellik olarak şunlar eklenebilir : kırmızı ışık cezaları gişeler air süspansiyon sistemi (körük ) ve yeme içme simulasyonu tabi bunlar benim tahminim
Dorse dingili kaldırma ilerleyen güncellemelerde gelecek mi?
Arkadaşlar mp3 istiyonuz anlıyorum da şuan tırdan çıkılıp özellik gelmesi lazım. Ha tır gelecekse de Axorun yüksek versiyonu olan değil, İveco S-Way veya daf xg serisi gibi yeni nesil tırlar gelmeli. Hatta yeni volvo fh da olabilir. Bize şuan gerekli olan dorse özelleştirmesi ve kabin özelleştirmesi.
@bertan06 abi artık güncellemeyi yolla ya canımız sıkılıyor
bilgilendirme yokmu
Yok
11 dk önce bilgilendirilme yapıldı Discorddan
İyi ya 2024’ün ilk çeyreğinde gelir umarım.
İç Kısıma Noldu İç Kısma Başladılar Mı Ki Acaba Şuanda ;
Benim anlamadığım scania legend serisinin 4 ü birden kısa zamanda yapılıp gelmesi ancak 2 renault tırının çook çoook uzun zamanda yapılması ve hala güncelleme gelmemesi.Nasıl bir aksilik çıktı noldu çok merak ediyorum akıllarda binlerce soru var.
Noldu ya bir ara arkadaşlar sabırlı olun ekip küçük falan diyordun öve öve bitiremiyordun
ARKADAŞLAR BİRAZ SABIRLI OLUN