Truckers of Europe 3 (ana konu)

Oo ünlü olduk :smiley:

2 Beğeni

İnşallah en kısa zamanda gelir.

1 Beğeni

Bir sonraki araç güncelleme oylamasında inşallah mercedes mp3 ve mp2 kasa actros eklenir.@bertan06

Aynen yapılması çok basit bir şey zaten :person_facepalming:

1 Beğeni

@bertan06 abi acı ama gerçek sen daha iyi sini bilirsin ama dorse dingilini getir artık viraj dönerken lastikleri hep yardık :joy:

2 Beğeni

Dostum bence bu kadar tır yeter.İlerleyen güncellemelerde özellikler arttırılmalı.Kabin içi modifiye,kişisel dorse,şoförler,aksesuar seçeneklerinin arttırılması vesaire…

3 Beğeni

Benim tahminimce Renovate araçları geldikten sonra Bertan abininde açıkladığı gibi özellikler gelecek yeni araçların gelmesi tahminen 3 ay sonrayı bulabilir özellik olarak şunlar eklenebilir : kırmızı ışık cezaları gişeler air süspansiyon sistemi (körük ) ve yeme içme simulasyonu tabi bunlar benim tahminim

2 Beğeni

Dorse dingili kaldırma ilerleyen güncellemelerde gelecek mi?
1000018887

2 Beğeni

Arkadaşlar mp3 istiyonuz anlıyorum da şuan tırdan çıkılıp özellik gelmesi lazım. Ha tır gelecekse de Axorun yüksek versiyonu olan değil, İveco S-Way veya daf xg serisi gibi yeni nesil tırlar gelmeli. Hatta yeni volvo fh da olabilir. Bize şuan gerekli olan dorse özelleştirmesi ve kabin özelleştirmesi.

2 Beğeni

@bertan06 abi artık güncellemeyi yolla ya canımız sıkılıyor

1 Beğeni

bilgilendirme yokmu :heart_eyes:

Yok :sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat:

11 dk önce bilgilendirilme yapıldı Discorddan

1 Beğeni

6 Beğeni

ARKADASLAR YENİ FOTO GELDİ

2 Beğeni

İyi ya 2024’ün ilk çeyreğinde gelir umarım.

1 Beğeni

İç Kısıma Noldu İç Kısma Başladılar Mı Ki Acaba Şuanda ;

Benim anlamadığım scania legend serisinin 4 ü birden kısa zamanda yapılıp gelmesi ancak 2 renault tırının çook çoook uzun zamanda yapılması ve hala güncelleme gelmemesi.Nasıl bir aksilik çıktı noldu çok merak ediyorum akıllarda binlerce soru var.

1 Beğeni

Noldu ya bir ara arkadaşlar sabırlı olun ekip küçük falan diyordun öve öve bitiremiyordun :cowboy_hat_face:

ARKADAŞLAR BİRAZ SABIRLI OLUN :heart_eyes: