Truckers of Europe 3 (ana konu)

Dostum o telefon düşük segmentin de düşüğü ısınmıyor veya kasmıyor olması imkansız.Sen en düşük grafikle post proces i kapatarak oynuyosundur ve telefonunda sadece toe 3 vardır anca öyle olur yani.

1 Beğeni

Maksimum Fanboysun Abdullah Çetintaşın Dediğine Katılıyorum Gerçekler Acıdır Söylenmezse Çözüm Bulunmaz Bunu Unutma

1 Beğeni

4 Beğeni

Hayır Post Proces Açık Oynuyorum Grafiklerimde Ortanın Bir Tık Üstü.

YENİ ŞANTİYE

1 Beğeni

Rica etsem 10-20 saniyelik video çekip discorddan bana atar mısın?Discord adım All_Yourself#5307

1 Beğeni

Rahatlamışsındır Artık Heralde :smiley:

Evet rahatladım.

resim

2 Beğeni

10 milyon kişi güncellemenin gelmesini beklerken…

Sabır erdemdir.

Kanka 2 ay oldu.Ne diyelim inşallah gelir bi an önce.Gerçi ben artık yeni tırları yeni dorseleri haritaları vesaire boşverdim önce buglar düzeltilmeli.Hala çok fazla bug var.

Bu konuda roleplaylerinizi paylaşabilirsiniz.

Çalışan almayı herkes bilir. Zamanında alımlar da yaptılar zaten? Kimseyi almadılarsa bir bildikleri vardır adamların.

1 Beğeni

Tabi canım çok iyi biliyorlar o yüzden 6 aydır yapay zekaya akıl ekleyemediler.Yolda içimde yapay zeka aracı doğuyor,önümdeki araçlar durduk yere duruyor bazen birbirlerine giriyorlar,önüme kırıyorlar oyun zevkimizi baltalıyorlar bu yapay zekalar.Sadece yapay zekalar değil oyunda 100 den fazla çeşit çeşit bug var sayamayacağımız kadar.

1 Beğeni

Kardeşim adam haklı yapımcılar her yazana cevap verseydi oyunla ilgilenemezdi sende anla adamlar 3 kişi ister geliştirirler ister oyunu bırakırlardı sana zorla oynatmıyorlar bu oyunu anlıyorsun dimi sürekli yazmanın manası yok

2 Beğeni

The renault T appreciated by many :saluting_face:

3 Beğeni