Konuya Ayda 2 Defa Uğrayan Ben…
Yanları al üstler kalsın dediğim berberin yaptığı
Yani, anlamadım?
Herkese merhaba,
Güncelleme özelliklerini görebileceğimiz yeni kanalımız açılmıştır. Abone olmayı unutmayın. Teşekkürler…
yalan yanlış güncelleme paylaşan youtube kanallarının önüne geçmek için açılmıştır. en doğru güncelleme bilgilerini discord sunucusunda bulunan “game/updates/videos” kanallarından takip edebilirsiniz ve youtube :).
Elinize sağlık abim. Baya gerekliydi bu bence, gereksiz YouTube kanalları yerine
bak bertan efendi bıktık artık elalemin emanet dorselerini çekmekten artık kendi dorsemizi almalıyız!
Stream RT legend içi ve dışı tamamlandı mı ?
Bir üst mesajda paylaşılan linke tıklayıp konuyu okudunuz mu?
iç modelleri de tamamlanmış galiba tamamen hazır olması için uğraşıyorlar.
Eeey Hasan Öfke…
Bertan abi bu güncellemede büyük ihtimalle, şantiye + scanialar + aksesuar geleceğini biliyoruz kısmen. Peki bunun yanında başka bir sürpriz gelebilir mi?
7 dakikadır yazdığına göre büyük birşey yazıyorsun Bertan abi
Evet Legend serisinin dış kasa entegrasyonlarını yaptık geriye bir kaç eksik kaldı. Dış kısımdan sonra interior entegrasyonlarına başlayacağız. Önümüzdeki haftalarda PLANLANDIĞI GİBİ GİDER VE BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA beta sürümü yayınlarız.
Yeni şantiye haritasının da çalışmalarına eş zamanlı devam ediyoruz. Erken biterse Stream RT Legend serisi ile beraber de yayınlayabiliriz fakat şimdilik uzak bir ihtimal. Yazdığımız bilgileri bazı arkadaşlar cımbızlayıp milleti beklentiye sokuyor onlara aldanmayın aşırı beklentilere de kapılmayın lütfen.
Yavaş yavaş temel oynanış dinamiklerini ve harita çeşitliliğini istediğimiz seviyeye getiriyoruz. Bunlar yeterli seviyeye geldiğinde sırasıyla özellik güncelleştirmelerine başlayacağız. En çok istenenler arasında cam açma kapama, fotoğraf modu, kişisel dorse ve dorse yapılandırmaları ve dinamik iklimler gibi özellikler de buna dahil.
Her zamanki gibi yeni bir şey olduğunda duyurusunu yaparız.
Tamamdır abim. Duyuru için teşekkürler, benim gibi içerik üreticileri için iyi oluyor böyle bilgiler, iyi günler kolay gelsin
Bertan Abe Adamsın Kral Birde Bunlara Ek Optimizasyon Ve Cihazı Isıtma Sorununu Çözebilirsen Sevinirim Bu Trafik Güncellemesinden Sonra Ciddi Bir Optimizasyon Ve Cihazı Isıtma Sorunu Çıktı Ayrıca 2 Kere Çekici Kurtar Parası Alma Ve Görünmez Duvar Sorunları Devam Ediyor Bunlar Düzelirse Ciddi Memnun Olurum Kolay Gelsin Hayırlı Ramazanlar
Şantiyede ve madende iş makinaları iş yapıcak mı ve işçiler olucak mı?Madenin ilk duyuru fotoğrafında işçiler de vardı çünkü.
Bu reislerden bahsediyorum.
Discord’a diğer güncellemelerde eklenecek diyordu bertan abi
Benim Telefon J7 Core İsınmıyor Sizin Telefonlar Nasıl ısınıyor hala anlamadım ben