discord linkinide at istersen
Arkadaşlar bir sorum olucaktı Scania tırının kokpitinde neden retarder ve sinyal kolu yok ha birde dıştan olmasına rağmen içten gözükmeyen peron aynaları bu bir bugmu değilmi diye merak ettim?
Hayır bug değil performans için peron aynalarını şimdilik aktifleştirmedik. İleride seçenek olarak çalışır hale getiririz. Interior animasyonları şimdilik yok ileride belki bir şeyler yaparız şimdilik es geçiyoruz.
Şu güncelleme ne zaman gelecek çalışmalar ne durumda gibi sorularınızı sormayın cevaplamıyorum halen ısrarla soranlar var mesaj atanlar var yasaklanırsınız hepsini şikayet ediyorum bilginiz olsun. Zaten gelişme olduğunda duyuru paylaşıyoruz özel olarak tek tek cevap vermiyoruz konuyu kirletmeyin artık.
Bertan abi animasyon değil varlık olarak kollar yok yanı sadəce direksiyon simidi var okadar ama diğer tırlar için geçerli değil sadece scaniada öyle neden acaba?
Selam alejkum Bertan i want to ask you we gonna have AI updates before Legend trucks or gonna be together with one update.
Tüm kameralarda ekrana çift tıklayınca eski konumuna gelsin.Örneğin;iç kamerada çift tıklayınca,dış kamerada çift tıklayınca.
He bir de sanal sağ ayna gelsin lütfen.
yukarıda gerekli açıklama yapılmıştır.
Lütfen artık şu rota bug ını düzeltin sıkışmıştım çekici çağırdım maden merkezine yolladı beni ama dorseyi çıkarmıştım dorse kaldı yolda rota da böyle lütfen düzletin.
SİGMA ABDULLAH sksksks
@bertan06 Abi Bu Oyunda Bir Bug Var Çok Rahatsız Oluyoruz Önümüze Araç Ișınlanıyor Ve Çarpıyoruz Bazende Araçlar Sağ Sol Yapıp Ters Șeride Giriyor
Bu Hattanın Düzeltilmesini Temmeni Ederim.
Ne kadar doğru
Bu Seferde Discord dan Soru Yağmuruna Tutacaktınız Aynı Şey Değilmi ?
bu konu uzerinden surekli uyari geliyor admin paneline, @Abdullah_Cetintas ve @Yi10_git 1 hafta ceza aldilar sacmalamayi ve burayi cocuk bahcesine cevirmekten vazgecin.
Yapay zeka araçlarında çok fazla bug var kimi ben şeride girerken çarpıyor takla attırıyor kimi yolda giderken birden önü bomboşken duruyor arkadan çarpıyorum kimi de fotodaki göründüğü gibi oluyor.
Bertan Abi Bu Scanialar hata düzeltmesi güncellemesindemi gelecek ? Peki ne kadar olacak fiyatları ?
Bu Yeni Gelen Guncellemeyi Oynayan Varmı Ne Gelmiş ?