Arkadaslar ben konuya girdigim zaman ToE 3 hakkinda seyler okumak istiyorum. sizin bos muhabbetinizi degil. bunun icin forumda sohbet bolumu var orada yazisabilirsiniz.
aga burda neden benim sorularım siliniyor konuyu değiştirin diyorsunuz soru soruyorum siliyorsunuz
Yine Bu emre tpg Yok efendim kar modu gelcek dio Allahım Yarabim Bu arada ileride bekliyoz BERTAN ABİİ
Knk o malzhemier
Modelleme Ne Zaman Biterse O Zaman Gelir
@bertan06 bertan hocam selamlar bi bug ile karşılaştım bilgilendireyim dedim. Araçla düz yolda giderken görünmez duvar varmış gibi çarpıp takla atıyor araç bu 2-3 kez başıma geldi bilginiz olsun
Bertan abi scanialar bitince lüften renault premium gelsin ve abi bir bug var yolun yanındaki ağaçlar tırın dikiz aynasında gözükmüyor
ic modifiye olsaydı yola gitmek daha zevkli olur
Onun bug olduğunu düşünmüyorum oyun mobil olduğu için her detay da cihazı zorlayacağından dolayı onu bilerek yaptıklarını düşünüyorum
Bence scania dan sonra Renault premium ve range t gelmeli efso olur iç aksesuar la birlikte
@bertan06 Bu Aksesuarlar İle İlgili İç Kısma Gelecek Mi?
Öyle bir bug var her cihazda var birde mesela çekicinin arka kısmı görünmüyor dorse boşta gibi arka tekerler aks depolar falan hiçbiri gözükmüyor
Soru Sorma Yerimi, Bilgi Alma Yerimi Belli Değil Ağa
iosdaki oyun ilerlemesini androide keçirme şansımız varmı acaba?
Evet var iosdan ayarlardan kendi gmail hesabını ekleyip gmail indir ya da onu kullanabilcegin bir yer kur gecir
Bir Gelişme Olursa Bertan Abi Yazıyor Zaten
hay sizin güncellemenize başlayayım ben haa …
yeni bir gelişme olduğu zaman zaten buradan ve discord dan bilgilendirme yapılıyor. Niye bu kadar sık boğaz yapyorsunuz
admin konuya kilit atın veya bir daha güncelleme vb tarzı yorum yapaları banlayın artık gına geldi aynı şeyleri görmekten
2015 yilindan beri adminlik yapiyorum ama bu konudaki kadar seviyenin dusuk oldugunu hatirlamiyorum. birkackisiyi sadece uyardim bazilarinida birkacgunluk cezalarla uyardim,
daha oncede yazdim burada hemde bu konuda, konuyu kapatmak yada kilitlemek cok kolay ama ozamanda forumun bir onemi kalmaz, bunun yerine ben neden ayni seyleri sorup duruyorum diye durup dusunmek gerek
arkadaşlar sormak istediğiniz tüm soruları discord üzerinden sorun cevaplayalım gereksiz yere konu aşağıya inmesin.
önemli bilgiler yukarıda kalıyor ve foruma yeni katılan insanlar da devamlı sizler gibi soru yağmuruna tutuyor burayı.