Truckers of Europe 3 (ana konu)

Diğer taraftan yanasacaksin ben öyle giriyorum

1 Beğeni

Herkese merhaba ,

Bugün STREAM RT Legend’in dış modellemesinin tamamlandığını duyurmak istiyoruz!
Yakında iç modellemeye başlayacağız.

Söz verdiğimiz gibi yeni kamyonlar, yeni haritalar ve yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.

Takipte kalın ve iyi günler!

11 Beğeni

Bertan abi elinize sağlık böyle bir oyun ben daha mobilde görmedim bu işin sırrı ne :heart::heart::nazar_amulet::nazar_amulet:

1 Beğeni

BERTAN USTA ELİNE SAĞLIK YENİ TİRLAR GUZEL GÖRÜNÜYOR :grinning:

1 Beğeni

dostum küçük harfler ile yazalım lütfen

2 Beğeni

Ellerinize sağlık güzel bir güncelleme olacak İnşallah

2 Beğeni

TÜRKİYE HARİTASI GELSEYDİ GÜZEL OLURDU

1 Beğeni

arkadaşlar Türkiye konusunda haksız değilsiniz ama oyun gerçekçi şekilde büyüyor ama bence bu durum ek paket mantığıyla değişmelidir. :smiley: :stuck_out_tongue:

edirne gelse mesela :smiley: sdfdsfs önce edirne gelsin sonrası da olur sdfsfds

4 Beğeni

Edirneliyik Allahın adamıyık :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Dlc mi Gelicek Yoksa Abi

1 Beğeni

öylesine diyorum başka çaresi yok bölge seçersin orada türkiye’de oynarsın. bu kitle giderek büyüyor. hemen zor tabii yine de gelecekte bölgelere göre oynama mümkün olabilir. yollar çok uzun olunca yine zorluk çıkıyor.

5 Beğeni

Abi Çoğu Kişi Bu Güncellemde Türkiye Haritası Gelecek Diye İdalar Attığı İçin Çok Fazla Israr Oluyor.Bana Kalsa Şuanda Türkiye Haritası İçin Çok Erken Ama Gelirse Efsane Olabilir Veya Dlc Sistemi Olsa Onla Beraber Harita Olaylarıda Eklenebilir umarım :slight_smile:

6 Beğeni

Türkiye haritası oyunun geçtiği bölgelere uzak ki ayrıca öyle bir çalışma yok şu an. Daha Avrupa’nın büyük bir kısmı yokken Türkiye haritası global anlamda yersiz olur. Bazı zottirik Yutup kanallarının içerikleri hiçbir şey ifade etmesin yani. Boş yere saçma sapan videolar izleyip gaza gelmeyelim söylentiymiş falan yok öyle bir şey. :smiley:

Neyse RT Legend devam ediyor ayrıca bir kaç yenilik daha gelecek.
Boş yere soru sormayalım bu arada aksi durumda moderatörler gerekeni yapacaklar.

17 Beğeni

Bertan abi İç aksesuar, İsimlik tavan paneli, cam yazısı, falan bunların gelme ihtimali var mı?

1 Beğeni

Aksesuar seçenekleri artırılacak

6 Beğeni

Tamam abi, güzel olur da onun için sordum hani araçların dışı skin ile modifiye ile okey güzel. oluyoryda iç kabinler çok sade kalıyor bu da pek hoş bir görüntü oluşturmuyor onun için dedim

2 Beğeni

Bu emre tpg denen arkadaş ne dediğinin farkında deyil yaptığı videolar da söylediklerinin yarısı zaten altı boş kelime üstüme şimdi ki yayında da türküler yapsaydı diye video atıyor aga gram düşünce yok bu başlıkta

1 Beğeni

Sözde, Bertan abi dışında Yalçın abi ve İsmail abi Türk değilmiş. Bence Bertan abi’nin böyle kişiler ile iletişim kurması ve saçma sapan içerik yapmamalarını söylemesi lazım. Bende içerik üretiyorum ama bu kadar saçma içerikçi birini görmedim. Neyse fazla konuşmayacağım, Bertan abide oyun ile mi uğraşacak, bunlar ile mi… Kolay gelsin Bertan abi bu arada :crown:

4 Beğeni

Halil Eren,Emre Tpg benim bildiğim bunlar başka elbet vardır Bunlara Birşey Yapılması gerekiyor Artık Yani Cok Fazla Abarttılar

7 Beğeni

Bertan abi iyisinizdir inşallah dünkü depremden dolayı ayrıca elinize emiğinize sağlık oyun çok güzel

2 Beğeni