Truckers of Europe 3 (ana konu)

DAF XF what a machine :sunglasses: :ok_hand: testing on my MacBook Pro…

2 Beğeni

pc den nasıl oynarım ?

BlueStacks lazım

Yapımcılar LdPlayer 4 ü öneriyor ama herhangibi bir emulatordende oynayabilirsin

1 Beğeni

I told bertan about it for a driving option with external steering wheels when we emulate it on LD player… I hope the brother heard me … I drive with the mouse but to enjoy the driving experience also this idea would be nice…

2 Beğeni

BERTAN ABE TAHMİNİNE GÜNCELLEME NE ZAMAN GELİR :heart_eyes:

@Yusuf73 Bu zor günlerde derdin bumu yani :relieved::person_facepalming:

7 Beğeni

Bu arkadaşa sınırsız bir uzaklaştırma atsanız nasıl olur? Flood/spam gerekçesi ile

2 Beğeni

Bu konu bence oyuna herhangi bir güncelleme gelene kadar kapatılmalı,geldikten sonrada en fazla 3 gün açık kalmalıdır.Depremle alakası yok zaten öncesindede düzgün birşey konuşulmuyordu.

3 Beğeni

Arkadaslar konuya gereksiz yorum yapanlara geregini yapacagim artik, cocuk bahcesine cevirdiniz burayi yine.

4 Beğeni

Arkadaşlar Bildiğimiz Kadarıyla Yapımcıların Ofisleri Türkiyede. Şuan Ülkemizde Deprem Olduğu İçin Güncellemelerde Aksaklıklar Olması Çok Normal Lütfen Anlayış Gösterin.

2 Beğeni

Konuyu Kitlermisin ?

konuyu kilitlemek sorunu çözmez ban lazım

Ne Gerekiyorsa Artık İşte

konuyu kilitlemek hosbirsey degil, yani neden defalarca soylemek gerekiyor anlamiyorum, ama soyledigimi yapacagim, lutfen konuyu dagitacak paylasimlarda bulunmayiniz. iyi forumlar

5 Beğeni

Bertan Abi bu yük buraya sığmıyor haberiniz olsun park etmeyi atla ile yükü bıraktım
(fotoğrafı yakınlaştırmayın kör olabilirsiniz)

2 Beğeni

o yükün orada olması hata :smiley:

2 Beğeni

iyi parq veriyorlardı bende getirdim yav :smiley:

1 Beğeni

Kesinlikle. O yükü mesela dağ başındaki bir tribün inşaası için götürülmeli.

1 Beğeni