Truckers of Europe 3 (ana konu)

BERTAN USTA TEŞEKÜRLER ELİNİZE SAGLİK EMEGİ GECEN HERKESE COK TESEKUR EDERİZ :heart_eyes:

Galiba bertan’ın merieles ismini nereden aldığını buldum

4 Beğeni

BERTAN USTA ARAC İNMEDE SORUN VAR :heart_eyes:

1 Beğeni

Evet inmiyor donuyor gibi oluyor

Bazı hatalar olabilir zaten betada şu an not aldık yarın bakacağız.

2 Beğeni

Abi tırın içinde dışardan bakıldığında şoförde görünmüyor

Hocam banamı öyle geliyor yoksa tırlar dahamı fazla kirleniyor.Yada ben körüm

Bertan bey kisisel dorse nezaman gelecek soforler ne zaman gelecek akilli trafik sistemi ne zaman gelecek

1 Beğeni

he sorunun biri bitiyor biri başlıyor

2 Beğeni

her gün sorduğun için artık gelmeyecek vazgeçecekler

2 Beğeni

Bertan abi tırdan indimizde dış kameraya geçiyor

1 Beğeni

Lütfen yetkili arkadaşlar konuyu kitlesin zaten şikayeti olan discord üzerinden yazıyor. Bertan abi ve Hasan abi dışında kimse artık yeni gelişme olmadıkça bir şeyler yazmasın aynı şikayeti 9 kere okudum bugün.

7 Beğeni
4 Beğeni

BERTAN USTA ELİNİE EMEGİNE SAĞLİK BU GUNCELEME COK GUZEL OLMUS DAHA İYİ GÜNCELEMELERİ BEKLERİZ İNSALLAH ALLAH KAZA BELA VERMESE :heart_eyes:

Güncelleme gerçekten hoş olmuş, maden haritası gibi baraj haritası vs. ilginç haritalar güncelleme planlarına eklenebilirse daha da güzel olacaktır.

2 Beğeni

Aslında sahip olduğumuz araçlar Garajımızda (park halinde) gözükse daha bi iyi olur

Bertan Abi Yeniden Bi Update mi gönderdiniz ?

Selamlar,

Çok soru olduğu için buradan da cevaplamak istedim bir önceki haberde modellemelere başladığımı belirtmiştim.

Referanslar hazır, çizimler devam ediyor. 1995 yılından 2013 yılına kadar üretilmiş kasanın makyajlı versiyonları ve motor/şanzıman seçenekleriyle beraber kabin/şasi varyasyonları da dahil R serisini ve Streamline versiyonlarının tamamını oyunda göreceğiz.

Ana model isimlendirmelerini RT Legend olarak belirledik. Muhtemelen yıllara göre de 1-4 arası seri belirleceğiz.

STREAM RT Legend 1 = 1995
STREAM RT Legend 2 = 2004
STREAM RT Legend 3 = 2009
STREAM RT Legend 4 = 2013

Gibi.

Topluluğun sürekli olarak öneri kısmında istediği ve oyladığı araç önerilerinde en üst sırada yer alan modeller de değerlendiriliyor. Bu değerlendirmeler sonucunda sıradaki projenin bu olmasına karar verdik. Belirlediğimiz diğer araçlar için de ayrıca anket yapmaya devam edeceğiz.

Legend serisi bizim için önemli. Her zamanki gibi bir çok parça seçeneği ve aksesuarlar eklenecek. Hatta beraberinde yeni aksesuarlar da getirilebilir. Bunların değerlendirilmesini proje sonunda yapacağız ve gerekli bilgileri aktarmaya devam edeceğiz.

Yeni çekici Dawn DF, V8 motor ve egzoz sesleri gibi yenilikler dün itibariyle tam sürüme eklenmiş oldu.
Hata bulursanız Discord sunucumuzdaki bugs bölümüne yazabilirsiniz.

13 Beğeni