Train Simulator Türkiye & Anadolu Model Demiryolları [Ana Konu]

  • “Siz kimsiziniz? Amacınız nedir?”

Bizler, Anadolu Model Demiryolları veya kısa adıyla ANDModel ekibi olarak, Train Simulator serisi için tamamı Türkiye’ye ait objeler, hatlar ve TCDD araçlarını hazırlamak ve yayınlamak amacıyla bir araya gelmiş
3 kişilik bir ekibiz. Yapmakta olduğumuz çalışma, Toroslar bölgesindeki TCDD’ye ait demiryolu hatlarını ve bu hatlar üzerindeki yapıları birebir modellemek ve üzerinde çalışacak demiryolu araçlarını yapmaktır.

  • “Çalışmalarınız ne zaman yayınlanacak?”

Çalışmalarımız, hak verirsiniz ki Türkiye’de eşi benzeri olmayan ve Dünya’da da sayılı çalışmalar arasına girecek kalitede bir çalışma oluyor. Bu nedenle çok çalışıyor ve çok fazla detayı ve ince ayrıntıyı düzeltmeye çalışıyoruz.
Hattımızın ve diğer çalışmalarımızın artık bitmesini bizden çok isteyen olamaz emin olun. Ama bu kadar zaman darlığında, bu kadar az kişi ile ancak bu kadar yapabiliyoruz. Bu nedenle kesin bir tarih veremesek de, 2021 yılı içerisinde her şeyiyle bitirip yayınlamayı planlıyoruz. Hattımızın özellikleri ve diğer bilgileri de ilerleyen zamanlarda vermeye devam edeceğiz.

  • “Bu çalışmayı nasıl alabiliriz?”

Çalışmalarımız, Train Simulator serisinin yapımcısı olan Dovetail Games’in direktörlüğünde ve TCDD’den izin alınarak yapılıyor. Bu nedenle çalışmalarımız bittiğinde, Steam üzerinden tıpkı diğer DLC’ler gibi satın alabileceksiniz.

  • “Hattı aldığımızda içinde neler gelecek?”

DE 24000 serisi Dizel-Elektrik lokomotif, Eski tip pulman yolcu vagonları, GBS tipi yük vagonları, 1 adet yeni nesil yük vagonu (SGNS Konteyner Vagonu), hattın gerçeğindekilere benzer aktivite ve senaryolar, çözülmesi gereken olaylar ve gizemler.

  • “Çalışmalarınız bittikten sonra ilerleyen zamanlarda neler yapacaksınız?”

Önce biraz dinleneceğiz :slightly_smiling_face: Daha sonrasında ise, TCDD’ye ait lokomotif ve vagonları modellemeye ve oyuna eklemeye devam edeceğiz.
Bize olan inancınız, destekleriniz ve sabrınız için çok teşekkür ederiz.
“ANDModel ekibi”

Bir kaç görüntü:
Modellenmekte Olan TCDD DE24000 Serisi Lokomotif:

Ayçiçeği tarlaları ile ünlü olan Durak yöresi ve buradaki Durak İstasyonumuz da tamamlanarak hattımızdaki yerini aldı.

118886713_3260700107339615_3838049197163254189_o

Kelebek durağından sevgilerle… (Km 323 + 200)

118535385_3236004913142468_8421189319275319526_o

Karaisalı Bucağı ya da kısaca Bucak, Hacıkırı ile Durak (Kelebek) istasyonları arasında bulunan ve tarihi Roma dönemine kadar giden bir köydür.

Hattımızda ilerlemeye devam. Hacıkırı’ndan Karaisalı’ya yolculuğumuz başladı.
Hattın üzerindeki tüm köprü, tünel, önemli yapı, istasyon ve binaları gerçeğine birebir yapılıyor…

105902510_3053215274754767_149667775305609665_o

Belemedik İstasyonu

Çiftehan’dan selamlar ve sevgilerle…

Gelişmeler oldukça ilerleyen süreçlerde paylaşımlara devam edeceğim. Projenin Asıl yapımcısı Şafak Aktaş :slight_smile:

14 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts:

Ekran görüntüleri de ayrıca güzel, yakın zamanda oynarız inşallah bu tarz şeyler nadir gelişiyor :+1:

2 Beğeni

Daha yeni başlıyoruz :slight_smile: Bir sonraki anakonuda TCDD modelleri ve reskinleri Paylaşacağım

Aramıza hoşgeldiniz. Uzun süredir facebook sayfanızdan projenizi takip ediyoruz :slight_smile:

2 Beğeni

Projenin sahibi Şafak abimiz bizler onun gölgesinde kendini geliştirmeye çalışan içerik üreticileriyiz. Bu gece kısmet olursa bir çok vagon ve dizel lokomotifi yayınlayacağım.

Öncelikle ellerinize ve yüreğinize sağlık. Fotoğraflar iştah kabartıcı. Bir sorum olacak belki cahilce olabilir bu soru. Bu yüzden kusuruma bakmayın. Bu bir oyun projesi mi yoksa bir oyun için hazırlanan mod projesi mi?

1 Beğeni

Estafurullah. Train Simulator 2020 için hazırlanan resmi bir DLC

4 Beğeni

bu dlc için oyunu alırım, oyun arada Çin, İsveç, İngiliz edition olarak indirime giriyor bunlardan birini almam yeterli mi?

1 Beğeni

Harikasınız arkadaşlar ellerinize sağlık şimdiden.

1 Beğeni

Zevkinize göre oyunun herhangi bir sürümünü almanız yeterli. US UK EU farketmez :blush:

1 Beğeni

Elinize sağlık çok güzel olacak gibi görünüyor resimlerde göründüğü kadarıyla tren güzergahının geçtiği o ortamın kendine has ve sıcak havasını hissediyorsunuz

Hocam konuyu biraz hortlattım, çalışmalarda bir gelişme var mıdır?

3 Beğeni

Valla sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir de rota Ulukışla - Pozantı arasını mı kapsayacak yoksa Konya - Adana arası full mu ?

bende konuyu yeni gördüm çalışmalar çok hoşuma gitti gelişmeleri en yakın zamanda bekliyoruz kolay gelsin :slightly_smiling_face:

4 ay önce bir video yayınlamışlar. Açıkçası sesler benim çok hoşuma gitti hele dizelin gürültüsü kulaklarımın pasını aldı resmen tren simülasyonlarında böyle şeylere hasretiz gerçekten. Facebook sayfalarında ekran görüntüleri de var bakmak istiyenler için :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Bu konuları hiç bilmiyorum, şuan devam ediyorlar mı? Bir de kısaca bu treni kullanmak için şimdi ya da gelecekte hangi simülasyonu ve hangi eklentileri nerelerden indirmeliyim? Bu videolarda gördüm işte bi tren var bayağı bizim trenler hatta ama ne simülatörün adı belli ne sanı belli. Ts2020mi hangisi?

2020 yada yeni çıkan oyunu sanirsam ona dlc yapıyorlardı ama şu an hangi aşamadalar bende bilmiyorum facebook sayfaları vardı bulursam atarım

1 Beğeni

Dlc mi? Vay be… Zaten tcdd ve dovetail’le anlaşmak apayrı bir durumdu bile :open_mouth:

aynen özel izinle yapılıyor bana kalırsa çıkışı 2022 yi rahat bulucam, geç olsun güç olmasın :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Olsun, gayet iyi bir olay lisanslı gibi bir şey çıkacak sonuçta. Bu vesileyle tren işlerine de girmiş olurum belki kim bilir :slight_smile: