Train Sim World 2 - Ana Konu

Bu noktada kaldı. Kumlama açık. 8. kademede girdim buraya ama bir süre sonra patinaja düşmeye başladı. Ne yaptıysam tren hızlı bir şekilde aşağıya kaymaya devam ediyor. Bir türlü kaldıramadım.

1 Beğeni

Hocam biraz illegal olabilir ama bunun frenini çekili, sand açık ve throttle’ını da 3’de bırakıp sonra koltuktan kalkıp hemen arkadaki lokoya geçip onu da aynı şekilde ayarlayıp (lead or dead ayarına getirmeyin sadece, diğer her şeyi çalışır bir loko gibi ayarlayın) onda da fren koyup sand açıp 3 gaz verin. Sonra onun frenini kapatın, sonra da kalkıp ön kabine geri dönüp ana lokomotifin de frenini kaldırın. Bu şekilde kurtarmıştım ben en son :slight_smile:

Tabi 4 throttle’da patinaj yapabilir o yüzden 3’de kalabilir uzun bir süre. Günü kurtarır ama hızlı gitmez. 0.8mph ile 1 günde gidilir artık o rota. Daha güzel bir şey yapabilirsem onu vereceğim direkt.

1 Beğeni

Sinirden kapattım artık. Yarın denerim hocam. Sağol.

1 Beğeni

Size yukarıda bahsettiğim nokta. Neden bilemiyorum ama tren burada çok zorlanıyor. Hayır CSX’i de anlamıyorum versene bir makine daha :rofl:
Oraya gelince patinaj başlar başlamaz kademe 7, ampermetre 1000’e yaklaşınca 6-5-4 diye gidin. Kum açık kalsın. 4 kademede 0.8 mph ile kurtardım ben. Yukarıda yazdığım noktaya kadar 5. Kademeyi vermeyin (tünel civarında denk geldi bana).

1 Beğeni

Aslında kasabada kırmızıya yakalanmasak da 20-25 ile devam etsek nasıl olur diye düşünüyorum ama aynı senaryoyu tekrar oynayasım yok. :smiley:

1 Beğeni

Ben kırmızıya yakalanmadan ilerledim de burda patladım işte.

1 Beğeni
2 Beğeni

Yakında Train Sim World 3 duyurulabilir. Ya da TSW2’ye büyük bir güncelleme çıkabilir/duyurulabilir ama ilki daha uygun DTG için.

2 Beğeni

Hazır bir sürü eklenti ürettikleri güncel bir oyunu yeni versiyona yükselteceklermiş gibi gelmiyor bana. En azından bir süre daha yeni özellikler olmasa da dlcler çıkararak ekmeğini yerler gibi. Tıpkı ETS ve ETS2 örneği gibi. 2. oyun patladı diye 10 yıldır oynuyoruz en nihayetinde. :slight_smile:

1 Beğeni

Mantıklı olan o ancak işte…

Yorum kısmında dovetail forum konusu linki de var.

1 Beğeni

Bu seri de güzel hatlar olmadıkça çekilmez artık… Train Simulator gibi olacak yüksek ihtimalle. Her sene adı değişip yeniden çıkmalı falan

sen buharlı trenleri getir sonra tsw3 duyur
evet paraya ihtiyaç var ama bunun için projeyi kopyalayıp yeni oyun çıkarmak kolay görünse de yeni kitleyi çekemiyorsun düşün tsw ile gelen yeni kitle bile yeterli değil.
derail valley neler neler yapıyor.

yeni oyun çıkartınca yapacağın geliştirmeler de erteleniyor. yok gerçekçilikmiş yok şöyleymiş böyleymiş yine aynı şeylere sığınarak oyun geliştirilmez. unreal gibi motorda belli tren simülasyonlarının dışında sürükleyici ve oynanabilirliği artıracak tonla iş yaparsın ve herkes gelir. ama bize ne…
derail valley sene sonu bir şekilde yenilenme güncellemesiyle çıkacak.

1 Beğeni

Zaten benim yazdıklarımı Alphan hocam ve Hasan hocam yazmış. Ben beni ilgilendiren kısımla ilgili konuşmak istiyorum. TSW2 uzun süredir piyasada ve bir sürü roadmap vs. vs. yayınladılar ama neden kimse joystick desteği sunmaz ki? yani çok basit bir simülatör olan Metrosim Beta’da bile joystick desteği var. Ki Türkiye’de belki yok ama Almanya’da ve birçok ülkede bu simülatör ekipmanları ilgi görüyor. Bende bir şekilde üretmeye çalışıyorum. Kısaca toparlamam gerekirse çıkarsa her şeye rağmen alırım, koleksiyonumda dursun diye ama şu joystick desteğinin olmaması artık can sıkıyor :frowning:

1 Beğeni

yav joystick vs. x cihazın input desteğini böyle büyük firmanın sağlaması çocuk oyuncağı

Bence raildriver için yapmıyorlar. Böyle büyük firmaların yapması çocuk oyuncağı da yapmayınca yapmıyorlar işte sonra işin içine 3. parti uygulamalar giriyor. Hayır ben oyundan dışarı veri çıkarmak istemiyorum ki öyle bir şey olsa tamam yapmayabilirler halihazırda train simulator classic için 3. parti yazılım kullanmaktayım hem veri girişi hem de çıkışı için ama tsc 2007 çıkışlı bir sim ona destek vermezseniz anlarım da yeni çıkan sime de koyun ya bir zahmet.

1 Beğeni

Son zamanlarda sağ ve alt kenarda yeşil bir sıra piksel oluşuyor ve kamera kontrol edilemiyor. Sağ tıklayıp çevirmek istediğimde hareket 0. Silip yeniden kurdum, durum yine aynı. Güncelleme ile bir şey mi yaptılar acaba? Nasıl çözebilirim bu sorunu?

1 Beğeni

tek bir konudan devam etsek daha iyi gibi ama neyse TSW4 ile herkese açık PC modlaması başlıyor

2 Beğeni

yakında gamepass’e gelir deneriz :melting_face:

Biraz amatör bir fotograf oldu ama Ue5 Pc editör den bir görüntü atayim dedim

2 Beğeni

harita yapma olayı açıldı mı acaba