Formula 1 Kulübü

bu Alanso size ne etti?

2 Beğeni

Ben Alonso’yu çok seviyorum ama nedense rankı 7’ye düşmüş :thinking:

1 Beğeni

Part 2:

2 Beğeni
1 Beğeni

Mercedes şaşırttı, çok tartışılan Aston Martin’in B versiyonu aracı sanırım pek işe yaramamış gibi gözüküyor. Fernando’nun laneti devam ediyor, Haas’lar çok iyiydi öyle ki Mick ilk defa Q3 gördü. Bakalım yarın ne olacak…

2 Beğeni

Part 3:

2 Beğeni

Alonso tek kelimeyle muazzamdı, Mercedes tekrar oyuna dönebileceğini gösterdi. McLaren, güncellemeleri anlamaya yönelik bir test geçirse de yine de puan almayı başardılar. Valtteri, bir kez daha geri kalanların en iyisi olmayı başardı. Seb, puanın ucundan döndü. George vs Max, kapışması güzeldi, Charles güç ünitesi sorunu ile yarış dışı kalınca, Max liderliğe oturdu.

1 Beğeni

Güzel bir etkinlik :grinning:

Ayrıca…:slight_smile:

2 Beğeni

Hadi inşallah

2 Beğeni

Hayatımda izlediğim en heyecanlı yarışlardan bir tanesiydi.

2 Beğeni

O değilde Arabistan’da güvenlik aracı çıkmasaydı şuan Checo liderdi şampiyonada :slightly_smiling_face:

Checo’nun kazanması çok hoş oldu. Ferrari şansını kaybetti. Bugün Pierre’i çok beğendim ve çok dar bir pist olmasına rağmen iyi bir yarıştı. Yarışın ortalarına doğru elektrik kesildi, yarış bittikten 5 dakika sonra geldi. :face_with_symbols_over_mouth: Sadece özeti kadar biliyorum. :face_with_symbols_over_mouth:

3 Beğeni

Doğru dürüst geçişin olmadığı bir yarıştı ama her şeyin geçiş olmadığını -ve bana kalırsa- DRS sisteminin gereksizliğini bir kere daha anladım.
Schumacher kaza yapana kadar kıran kırana geçiyordu. Son kısımlarda 4 araç 2 saniyelik araya sığmıştı ama pist geçiş pisti değil o yüzden son kısımlarda artık sonuç belli olduğu için heyecansız izledim. Tek heyecanım RB arabalarından birisi bozulur mu oldu. :smiley:
Perez’in lastikleri bittiği ve 2 saniyeden fazla yavaşladığı halde kimse geçemedi.

2 Beğeni

Part 4:

3 Beğeni

https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1534604416623562752

arap her zaman araptır

6 Beğeni

drama ekmektir

2 Beğeni

Bu Ferrari beni otogarda ağlattı, yollarda ağlattı, sokakta ağlattı, boş bir parkın bankında ağlattı, kaldırıma çöküp ağlattı, arabada ağlattı, işte ağlattı, kahvaltıda ağlattı, uykudan uyandırıp ağlattı, uykuya yatırmayıp ağlattı. Beni, ağlanacak ne kadar çok yer varsa hepsinde ağlattı, sana çok kırgınım Ferrari :frowning_with_open_mouth:

Başlığı görünce bir bayıldım sonradan gördüm Le Mans’ı :neutral_face:

2 Beğeni

:pleading_face:

images.jpeg

2 Beğeni

Part 5:

4 Beğeni