Thrustmaster T16000M Joystick & TWCS Throttle & TFRP T.Flight Rudder Pedals Deneyim ve İncelemeler [Ana Konu]

ARMA 3 AMBULANS HELİKOPTER - Thrustmaster T16000M Joystick #2

DCS istiyoruz mamdinim. Üzüyorsun bizi :frowning:

1 Beğeni

abe başka uçak yok orada bilmiyom diyom ya :smiley:

2 Beğeni

Daha geçen tüm uçaklara %50 indirim yapıldı. Su-27 lisansı çoklu kullanılabiliyor size tahsis edebilirim :slight_smile:

off offf
şu gaz kolu için bağış toplasak kimse vermez demi?

2 Beğeni

FS19 için kontroller dosyası

Thrustmaster T16000M ve Logitech G920 kontrollerini getirmektedir.
İndirmek için buraya tıklayın.
7zip programı gerekir.

Belgelerim/My Games klasöründe Farming Simulator 19 içinde değiştirilecektir. Yüklemeden önce kendi dosyanızın yedeğini alabilirsiniz.

1 Beğeni

Farming Simulator 19 - Thrustmaster T16000M Joystick İncelemesi

1 Beğeni

Merhaba

Hasan Bey, bir kaç kere belirttiniz zaten Force3d ile T16000M arasında dağlar kadar fark var dediniz tamam ama Saitek X56 da var biliyorsunuz, yani fiyat farkı var tamam ama madem böyle bir cihaz alımı yapacağız almışken X56 alsak olmaz mı diye düşünmediniz mi mesela?

1 Beğeni

evet ama herkesin o kadar parası yok? :smiley: zatne onu almamız lazım oynamak için benim niyetim burada biraz öğrenip daha sonra bunlara geçmek ama o zamana kadar da gaz kolunu alırım belli olmaz yani şartlar ne gösterir ama tek gerçek logitech extreme 3d pro joystick uzak durulması gereken bir cihaz :frowning:

Merhaba

Bendeki extreme de değil, eski versiyonu… bu joystick ilk elite dangerous taki general joystick olarak gözükmesi ile canımı sıktı. Flight Sİmulatör de de çok iyi değildi. Sizin yazınızı Farming Simulatör ve Arma için görünce tamam dedim yolun sonu…

Ben hep X56 da takipte idim. T16000 sayenizde dikkatimi çekti. Bir de ETS2 ve ATS içim Logitech Momo Racing ten kurtulmaya çalışıyorum.

Tecrübeleriniz gerçekten çok yarar sağlıyor. Artık döviz kuru, bendeki paranın miktarı dengesi ile yapacağız bir şeyler…

Çok sağolun…

1 Beğeni

500tlye satılıyor ilginç :smiley:

1 Beğeni

özlemişssinizdir

Bi DCS World gelmedi :frowning:

aahaha izlerken ben de fark etmiştim

Thrustmaster Türkiye ile iş birliğine başladık. Throttle yani gaz kolu gönderiyorlar. Diğer ürünlerin gönderimi için genel merkezden onay alacaklar. Sanırım Cuma gününe kadar gaz kolu elimde olur.

2 Beğeni

mfs20 için küçük hazırlıklar :slight_smile:

kargo gelmiş ancak eve getirirler mi :smiley: belirsiz akşam izlenimleri yazarız

şu an arma3’te takılıyorum

bu bana yeter beya :smiley: ama yoke sistemi kuracaktım mfs çıkınca

2 Beğeni

Simulasyon Turk on Instagram: "Teşekkürler @thrustmaster.turkiyedist Thrustmaster T16000M joystick için gaz kolu TWCS Throttle geldi! ✈️ Thrustmaster ürünlerini 🚁gelbura.com'dan satın alabiliyorsunuz. Gaz kolunun videosunda görüşmek üzere... Microsoft Flight Simulator çıkana kadar gereken her şeyi topluyoruz. Özellik tanıtım videolarının 3 - 4 - 5. Bölümlerinin çevirileri tamamlandı. Yarın Aerodinamikler bölümünün çevirisini okuyacaksınız. #hasanmaster #Thrustmaster #t16000m #joystick #flightsim #flightsimulatorx #flightsimulator #MicrosoftFlightSimulator #thrustmastertürkiye"

1 Beğeni