Zaten almam gereken oyunları ve dlc leri aldım. O yüzden belki içim rahat.
Beamng drivenin 25₺ olduğu zamanları hatırlıyorum. Süreyya Hanımın mükemmel değişimi…
Fiyat mena’ya uyarlandı gün içinde ama evet bir zamanlar indirimden 25 liraya alınabiliyordu. şimdi 250 lira…
Bilgisayarda beamng var fakat directx11 lazım olduğu için oynayamıyorum. Hesapta öyle duruyor
250 nedir ya biraz insaf
Türk Lirası’nı da kurtardı daha ne yapsın. Size de kahraman beğendiremiyoruz.
Birileri “TL daha değer kaybedemez gidebileceği son yere gitti” dedikten sonra dolar 2’ye katladı.
scs hariç mena doları ipleyen yok, Arjantin ile birlikte taklaya geldik, iyi kötü onlar madem battık aman sabahlar olmasın modunda takılıyor ama biz boka battık, delinin tekini başkan diye seçtiler adam ağır amerikancı bizim 2002 sonrası gibi sıcak para akacak, bu devirde ya tam amerikancı olacaksın ya harbiden milliyetçi, hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diye takılınca hem ayranımız döküldü hem tatsız olaylar yaşandı.
hadi biz başkayız da arjantin için gerçekten kötü oldu :d
Bu ne içiyorsa ben de aynısından istiyorum.
EA App indirimlerini kaçırmayın dostlar. Yeri burası değil ama bilginiz olsun
Aynı şekilde epic indirimleri de çok iyi şu an, %33 kuponla ve ekstra muhteşem cuma indirimleriyle baya uyguna geliyor oyunlar, şiddetle önerim cyberpunkınız yoksa cyberpunk+phantom Liberty dlc’si 490 TL ye geliyor, normalde ikisinin indirimsiz hali toplam 1200 olması lazım
nays ile alırsanız %20 para iadesi yapıyor
Onu da gördüm ama Twitter da ama karışık geldi açıklayan kişi de aciklayamamis tam anlamadım o sistemi
Bu site güvenli mi? Türk telekom’un playstore sitesinde daha pahalı, herkes tuttuğunu öpmeye çalışıyor.
playstore, indiegala’nın yanında hiçbir şey
Eksik dlc’leri tamamlayayım bari, kur güncellenmemiş oyunlar var, steam’den alır çıkardık sabahtan beri key sitelerinde fiyatlara bakıyorum.
değinildi mi bilmiyorum ama hesaba bakiye yüklemenin en düşük 5$ olması çok kötü olmuş. eskiden (5 gün önceye kadar ) 40 lira iken şimdi en düşük olarak 150 lira civarında yükleyebiliyor olmak hoş olmadı. en düşük 2 dolar olmalıydı.