BeamNG.drive 40 TL >> 240 TL (Nisan 2023) >> 715 TL (24.99USD)
Fiyatlar uçmuş agalar ne olacaksa böyle…
Gece saat 2 gibi geçti dolara ilk başta baktığımda pek çok oyunun fiyatı daha yüksekti sabah düzeltilmiş olarak gördüm firmalar kendileri girip düzeltmiş sanirim
Peki biz herhangi bir kart (bu tip işler için [online alışveriş oyun alma vs.] ininal kullanıyordum.) ile bunu nasıl alacağız yani buradaki usd kurunu Steam kaç tl olarak kabul etti?
İninal hangi bankayı aracı olarak kullanıyorsa oradaki kur olur ama bazıları merkez bankasını da baz alıyor. Artık pek bi önemi yok 3-5 oynayacak.
Doların sanal coinin (tether-UsdT) 29 tl yi geçti bile Dolarda onu takip edebilir .Dolar 29 olabilir.
Sabah ats oklahama ve w900 tuning pack aldım 8.06 dolar tuttu banka 5 tl makas parası aldı banka yapı kredi
epic cadılar bayramı indirimleri var son fırsatlar zaten onlarda da büyük firmalar steam ile aynı fiyattan oyunu satıyordu.
zamanında 7 liraya aldığım indirimsiz 40tl olan indie oyunlar şu an 500tl.
Şİmdi bir yöntem paylaşıcam ama başka yerlerde paylaşmayın da önümüz kapanmasın.Banka ile para yatırmaktansa bynogame tarzı sitelerden cs itemi alıp pazarda satarak aradaki komisyonlardan çok rahat feragat ediliyor.Ama bu yaygınlaşırsa bi de takas banı muhabbeti ortaya çıkar muhtemelen.Ayrıca bazı itemlerin pazar fiyatı yarı yarıya düşük.
Steam sonbahar indirimleri Başladı.
Oyunları Aday göstererek Rozet kazanıyorsunuz.
EA SPORTS FC™ 24 34.99 dolar (1007 tl şuan)
İstemeye istemeye bazı oyunları korsan oynayacağız. Malum bu fiyatla korsan mübah ne kadar suç olsa da.
3,99 usd ücreti olan oyunun ödemesini yaptım… bizim paramızda 114,84 tl …
bankanın benden kestiği fark ücreti 6,02 tl… ama insanın zoruna gidiyor… istenmeyen adam gibiyiz sanki …
Fark şundan kaynaklanıyor. Senin paran dolara çevrilince sen bankadan dolar almış oluyorsun. Dolayısıyla satış kuru ile çevriliyor. Satış kurları da normal kurdan fazladır.
Evet aynen öyle oluyor…
Steam kazanıyor, geliştirici kazanıyor, banka kazanıyor bize de oyunun yanında cefa promosyonu geliyor.
birde arkadaşlar alacağınız zaman gün içinde mesai saatlerinde almaya çalışın bankalar akşam saatlerinde ve hafta sonları döviz kurlarına minimum 1 tl fazladan üstüne ekliyor kurun borsalar kapalı olduğu için gün içinde alırsanız bir dolarda ortalama 70-80 kuruş az ödemiş olursunuz
scs ürünleri şuanlık iyi gibi duruyor, lakin dandik ekonomi ve tl kurunun değersizliğinden her an eski fiyatları arayabiliriz gibi o yüzden alacağınız birşey varsa alın.
kansas çıktığı gibi alcam